ONA NJEGA VIŠE NE VOLI Matora okrenula leđa Dalili, bivša drugarica raskrinkala uplakanu Dragojevićku
Foto: Youtube/Printscreen

U toku su Nominacije sa Milanom Miloševićem. Jovana Tomić Matora sledeća je dobila reč:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Prvo što želim da joj kažem, a rekla sam i sinoć... Polako gubim nadu u sve ovo. Smatram da je ona jako srećan čovek, jer ima onakvu porodicu koja je uz nju posle svega. Otac sa onakvim rečima, majka koja je takođe uz nju, pa i ti prijatelji koji dođu iz dalekih zemalja. Sve bih ja razumela sada, da ona nama ne priča da ona ne voli Dejana. Ona će i za pet godina da žali za ovim što je uradila, to je normalno i prirodno. Ona je to uradila zato što je tako osetila u datom trenutku. Mislim da ona njega ne voli, ali ako ga poštuje pustiće ga. Više zaista nije bitno ko je kome rekao dobar dan ili ne, tu ljubavi nema. Oni moraju da se poštuju i to je jedini način da imaju iole zdrav odnos - rekla je Matora, i dodala:

Uvek sam joj bila na raspolaganju za sve i uvek sam tu. Mora ona sebe da natera na nešto, ne može odjednom da p'reseče možda nije ni pridodno. Ne može ona sada da žali zua nekom ljubavi, jer je nema. Može samo da žali za sobom i da radi na sebi kako bi se uzdigla. Poznavajući Dalilu, biću surovo iskrena. Ona bi po svaku cenu da bude Dejan tu i da ljubomoriše na sve, u isto vreme ga žali, malo bi sa njim a malo bi i da živi svoj život. Ona sada kaže da žali za životom kji je imala ranije, a to je strah da bude sama, tačnije da bude bez Dejana. Zato je ona u ovom stanju, jer ju je strah da bude bez njega u koga je do sada bila najsigurnija. Nemam više potrebu da pričam o tome, osećam se bespomoćno i neupotrebljivo kao prijatelj. Rekla sam joj da ću sve da uradim za nju ali džaba... - govorila je Matora.

Ona kaže da si ti njen prijatelj, kako do njenog mozga ne može da dopre bar 10 posto ovoga što si rekla? - pitao je voditelj.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ne znam Milane iskreno, čak sam se trudila da budem malo i surovija jer sam mislila da će možda da se probudi. Meni kada je bilo najgore, volela sam da mi neko brutalno sve saspe u lice, kako bi se što pre izvukla iz problema. Ali ona sama sebi ne želi da pomogne, a onda ne mogu ni ja. Kako ću kad ona neće? Već dva tri dana, kad joj priđem, ona samo klima glavom... Njen život je njena stvar, ja ne mogu da se mešam i da joj solim pamet. Uvek ću biti tu da je utešim ili ne dam da lupa i razbija, ali nema više smisla ovako da se ponaša. Ne znam sa čime ne može da se nosi ako je to čovek koga ne voli, ne vidim u čemu je problem. Da je volim, volim je... Što se tiče Cara, ,nemam ništa da mu zamerim, uvek pričaš sa mnom i znam da imaš dobru nameru i da si svai put zaista hteo da pobegneš. On je pod stresom pa se sklanja ili poludi pa kaže svašta, ali nema lošu nameru. On je jedan od retkih ljudi sa kojima se ne družim, ali znam da uvek mogu da računam na njega i da mi nikad ništa neće prebaciti. Dalili želim da se što pre vrati sebi jer kasnije neće imati kome - nastavila je Matora.

BEZ IMALO MILOSTI: EVO JOJ APLAUZ OD MENE Dejan ponizio Dalilu kao nikada pre, Dragojevićka grcala u suzama!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

27.01.2022 11:02

Dobro jutro Matora, probudila se i ti pa videla istinu. Videla si ti to sve i ranije ali si štitila prijateljicu a ona tebe iskoristila. I opet će, kad se posvađa sa Carom. Matora je dobarnčovek ali ju je pojeo rijaliti i neostvarene ljubavi pa je izgubila pojam o realnosti i kome treba biti lojalan, istini ili laži.