VIŠE JE NE ŽALIM UOPŠTE! Sandra Rešić surovo prokomentarisala Dalilu i njeno ponašanje, pa otkrila čime je povredila
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Milan Milošević ušetao je u Belu kuću i započeo novu turbulentnu noć sa emisijom Nominacije. Dalila Dragojević i Filip Car večeras će biti na vrućim stolicama i meti zadrugara, koji će birati koga će poslati u direktnu borbu za opstanak u kući.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Voditelj je dao reč Sandri Rešić.

- Dobro veče, nema tu nešto konkretno da se kaže, toliko smo pričali o njima. Što se tiče Cara, u dobrim smo odnosima, u poslednje vreme nešto ne pričamo, ali to je kod nas normalno. Njegovi postupci loši ne čine njega lošim čovekom kada sam ja u pitanju i mislim da sam prema njemu bila korektna. Što se tiče Dalile, više puta razmislim da li da prećutim njene napade ili da uzvratim. Sinoć sam htela nešto normalno da kažem, ali je ona skočila... Više puta sam bila na njenoj strani onako kao žena, branila je, jer se mi ovde ne mrzimo, jedemo i spavamo zajedno. Iznenadila me je, jer je ako ništa drugo iskrena zaista, ima mu*a za sve ali kada treba da kaže mišljenje ili osećanja Caru nigde je nema. Ja moram priznati, ja jesam slaba na Dejana i umem da budem pristrasna ali svakako nikada zbog toga neću napasti Dalilu - rekla je Sandra, pa dodala: 

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ona kada je sa Dejanom u lošim odnosima tada se i prema meni ponaša bezveze, tada sam joj glavna meta. Verujem da joj nije dobro večeras, ali je večeras ne žalim kao što sam do sada. Sama je sve uradila sebi. Morala je sebi da da malo vremena za sve i da pusti da sve ide svojim tokom. Pre neki dan sam je pitala da li je logično da ona ne može sama, kako to da ona ne može bez nekog muškarca... Rekla sam joj da je zdrava, mlada, lepa i da treba da gleda sebe i da radi na sebi. Ona je ovde dobila mnogo više pozitivnih komentara neko iko. Dobila je vetar u leđa od svih i od oca i od prijatelja pa i od publike. Bezobrazni su i hoće da im se titra, hoće 'leba bez motike'. Treba da svako ponese svoju krivicu i da krene svojim putem. Ponašaju se kao da se desila neka tragedija, ne daj Bože, izgubila je momka, ma hajde molim te. Ogromni problemi zaista. Sačuvaj Bože. Ne može da se kaže za nju ni da je glupa, a radi toliko glupe stvari. Imamo tako neki čudan odnos i verovatno ćemo do kraja tako funkcionisati, ali sinoć me je stvarno povredila. Povredila me je jer me je napala po ne znam koji put bez razloga. Zato šaljem večeras Dalilu u izolaciju, a čuvam Cara. 

MAJA ME U 4 UJUTRU ZVALA DA MI KAŽE DA JE CAR UDARIO Taki progovorio o detaljima skandala u Beču, pa otkrio zašto Filip ne može da se vrati u Zagreb

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Boško

22.01.2022 00:13

Bravo SVI koji ste ispitivali ovo zlo od žene. Manipuliše svima u kući

Moreno

22.01.2022 00:16

Samo se cudim za produkciju zasto je brani ...nije ona tolika licnost ,koliko su je puta zvali I pricali sa njom ..da je neko drugi umjesto nje davno bih je diskfalifikovali...ovo je fsihicko I fizicko matletiranje nad dejanom I opet ga krivi ....monnstrume zeno,