TOTALNI KARAMBOL! Aleks i Car žestoko zaratili, pale teške reči, a za sve su krivi njih dvojica!

U toku emisije "Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da pogledaju svađu Aleksandra Nikolić i Filipa Cara, nakon sinoćnog sukoba Marijane Zonjić i Viktorije Mitrović.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Caru.

- Sve što sam rekao od slova do slova sam u pravu. Ko ste vi? Ja Aleksandru gotivim, ali postavila se pogrešno. Tu je kratko, ali da li ćemo pričati o njenim delima? Ušla zauzeta, ostavila momka, bila sa Markom, pa se zaljubila u Mensura - govorio je on.

- Ja se nisam ni u koga zaljubila, niti ću. Mene Mensur ne zanima u tri života. Za Marka sam mislila da je dečko drugačiji - odbrusila je Aleks.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ti kad misliš, dva umru. Znaš i ti da gledaš u njega i smeješ se, dobacuješ, šmekate se, sve je meni to normlano. Nisi zaslužila da dobiješ batine, nisi ti kriva, nego njen momak. Imaš pravo Miću da muvaš, je l' treba Snežana da dođe? Aleksandra šerif došla nemoj ona da je*e mater, ko si ti? Njoj niko više ništa u ovoj kući ne sme da kaže - nastavio je Filip.

- Ja se Filipu juče uopšte nisam ni obratila, ne želim da se raspravljam. Ja ne znam, juče sam sedela sa Marijanom i okrenem se i vidim Marko i Zola se smeju. Ja sam se iznervirala, on je pretio da ne progovori - pričala je Aleks.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Za svađu treba dvoje, ali ako ti meni daješ povoda. Po meni i Marijana ima krivicu jer je to dopustila - komentarisao je Luks.

- Ja sam rekla da mene boli uvo i da ja ovde nemam drugaricu. Ona je rekla da me voli. Pitala sam Marka kome se on smeška. Koja dobra drugarica? Mi se ne družimo. Devojka dođe plače mi zbog Maje i Marka, šta treba da kažem? Bude mi žao, ali mi nismo prijateljice. Teško mi je... On meni dobacuje, i sama je videla na žurki. Kad je bila Nova godina rekla mi je da me voli, rekla sma samo hvala. Žao mi bude devojke - dobacila je Zonjićeva.

MANIPULIŠE DECOM DA BI VRATIO MIMU Zadrugari zgroženi Grujinim ponašanjem, Mima konačno progovorila o emocijama prema njemu

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading