MANIPULIŠE DECOM DA BI VRATIO MIMU Zadrugari zgroženi Grujinim ponašanjem, Mima konačno progovorila o emocijama prema njemu
Foto: Youtube/Printscreen

U toku je emisija Gledanje snimaka sa Ivanom Šopić. Zadrugari su pogledali klip Nikole Grujića i Mime Šarac, kako razgovaraju o svom odnosu, a Gruja priznaje kako je sve rizikovao zarad njihove ljubavi. Vrlo brzo došlo je i do njihove nove svađe. Voditeljka je dala reč Banetu Čolaku.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ovo što Gruja priča je jeftina manipulacija, naročito spominjanje dece. Jeidno predzeće za koje ovde Gruja radi sve vreme je samo njegovo dupe. Ovo su gluposti i mučno je gledati. Kada se ona svađa i vređa sa Mihićem, njega nema nigde, a ovamo priča o ljubavi - rekao je Čolak.

- Ona je meni rekla da se ne mešam u njene sukobe i svađe - pravdao se Gruja.

- Mihić u svađi sa Mimom, nema šta nije rekao, a Gruja na metar i po od njih sedi i ćuti. Koliko god da nisi okej sa njom, treba da je odbraniš, ljudski je, tako da je ova priča o diskvalifikaciji totalna glupost i manipulacija. Priča kako ne treba niko da piša po njma, stalno govori 'mi' a oni ne postoje. Bolje da razmišljaš o nekome drugom koga si povredio i ponizio. On razmišlja o Mimi, a ne razmišlja o sebi i o tome šta je uradio nekome ko za njega treba da bude svetinja. Lepo mu je rekla da oni više ne postoje i da nisu više zajedno, a ovo što radi sa Dinom ili sa bilo kim ima prava, jer je slobodna i jer to nije kanal, a Gruja svakako jeste - govorio je Bane.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Previše mi je glupo da se na ovu Grujinu temu gledao kao na sprdnju, jer mislim da njemu nije ozbiljno dobro. Najviše mi je zaparalo uši i oči to što je rekao da ona želi njegovoj deci da nabije 50 hiljada eura duga. Mislim da to nije manipulacija nego ucena. To mi se nikako nije svidelo. Na kraju ispada da njega ništa ne zanima, ni žena ni deca, ni uništenje života, nego ga samo zanima sa kim se ona druži ovde. Šta tebe briga šta ona radi, neka je razvlaće, to je njen problem, to tebe ne treba da zanima. Us*ala ti se u život. Ostavila te je bez emocija, zašto bi je sada zanimalo šta ti misliš. Saberi se. Gledaj sebe i ponašaj se normalno. Ona ne mora da ima osećanja a n emocije, što je i očigledno da nema - govorila je Rešićeva.

- Mislim da je Grujina situacija mnogo gora od Daliline, jer je on taj koji upliće i svoju decu. Koristi svoju decu kako bi zadržao Mimu pored sebe, to mi je najgore od svega. Totalno ću se fokusirati na njih, jer su mi sada interesantniji i biću surov i odvratan - rekao je Karić.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Brate, ti si meni drag, moraš da dođeš sebi, ne vredi ovako. Prs'o si potpuno imaš drugačiji pogled... Shvati, neće ti biti devojka, neće ti biti ni žena. Garantujem ti kada dođe prva žurka ona će biti sa drugim. Ja nemam koristi od toga nikakve, kažem ti iz srca i iskreno. Ne želi te i biće sa prvim sa koji joj naiđe - govorio je reper.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nisam ironičan. Moram reći, povlačim sve što sam rekao. Mislim da su njih dvoje rođeni jedno za drugo. Njega porodica ne zaslužuje ovakvog, a ona je ta kojoj on treba jer su isti. Zaslužuju jedno drugo i ja vam želim svu sreću. Ja od danas podržavam ovu ljubav od danas. Ostavio si šta si imao zbog devojke koju ne znaš, pregazo si reči svoga oca kome do života nije. Ti si sa dečkom koji je sve ostavio zbog tebe i ostao u dugovima. Ja vam želim sve najbolje zaista. Da si gledao svoju facu kako izgledaš - rekao je Miki.

- Izgoreo sam - rekao je Gruja.

- Ma ti treba da izgoriš zbog svoje porodice koju si upropastio, zbog oca koji spušta glavu, zbog s*anja koji si napravio, zbog sramote koju si napravio. Idiote, ja te ne mrzim, govorim ti iz srca. Ja hoću da ga dotaknem a on govori kako se Mima smeje, šta je ovo, kakav je ovo čovek? Deca su ti kod kuće u problemu, koga boli ku*ac za ovog ološa - urlao je Miki.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Mislim da ona njega ne voli uopšte, nego joj je bilo zanimljivo, jer je zabranjeno, malo je zasvrbelo dole, malo je htela "nina nana" i ćao. Ovo njegovo pominjanje dece nije normalno i to ucenjivanje. Preteruje i lupeta gluposti. Kada je Mima imala konflikt sa Mihićem on je navodno išao u sobu i razgovorao sa njim. Ti razgovaraš sa dečkom koji je pljuje a navodno joj želiš dobro i voliš je. Nenormalno je sve to - rekla je Matora.

- Pričate gluposti, ne znate o čemu se radi, dečka navodite da napravi neku glupost, sram vas bilo! Mi se družimo i mi smo prijatelji - vikao je Mihić.

- Jednostavno, odlučila sam da se udaljimo, ali je on hteo opet da razgovara - rekla je Mima.

- Ona ne voli ovakve momke, ali neće da prizna, ne znam zašto - viknuo je Dino.

- Da li voliš Gruju? - pitala je voditeljka.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Kao čoveka ga volim pre svega. Neke emocije nisu prestale, ne mogu preko noći ali ne želim da budem sa njim. Ne želim da budem sa njim! - kratko je rekla Mima.

- Nije normalno ovo ponašanje, kako možeš da nikada ništa ne kažeš na našu temu - dobacio je Gruja.

- Neću ja nikoga da napravim psohopatom neću ni da se bavim time, jednostavno ne mogu na sve da pazim, gde ću da idem sa kim ću da pričam... Ne osećam se prijatno u tom odnosu, gušim se i ne osećam se dobro! - besno je rekla Mima.

NEMAŠ NI MALO GRIŽE SAVESTI KAKO JE KOD KUĆE! Miki osuo žestok rafal na Gruju, pa mu opalio žestok šamar realnosti, on spustio glavu od stida!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading