NE JAVLJA MI SE NA TELEFON! Taki Marinković šokiran ponašanjem svoje ćerke, pa progovorio o njenom odlasku kod Čorbe
Printscreen

Maja Marinković i Milan Janković Čorba ponovo su zajedno! Ubrzo nakon što je Maja diskvalifikovana iz "Zadruge", rijaliti je napustio i Čorba, koji je u Beloj kući boravio kratko, kao specijalni novogodišnji poklon za nju i Taru Simov, koje su ga dozivale u "Zadrugu"... A onda su, uprkos svađama u rijalitiju, obnovili kontakt i zakazali tajni susret u njegovom rodnom Šilovu na Kosovu i Metohiji!

Sve se odvilo u strogoj tajnosti, a paparaco gore pomenutog portala uhvatio ih je u Šilovu, nakon čega su obelodanjeni njihovi tajni susreti u njegovoj porodičnoj kući. Dva dana kasnije shvatili su i sami da više nema potrebe da se kriju, te je Maja objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Otac Maje Marinković Taki trudio se da ostane uzdržan i ne komentariše ništa.

- Nemam pojma ja o čemu se tu radi, iskreno da vam kažem. Eno je, uživa već dva dana tamo, nije mi se ni javila na telefon. Samo mi je uvalila da čuvam Lea - požalio se Taki koji, iako se ranije žalio na Čorbu, sada ništa ne želi da priča kako ne bi nervirao ćerku.

Printscreen

 

- Nikakve komentare ne dajem, zovite Maju Marinkovic. Kad je ona na slobodi, nikakve komentare ne smem da dajem, to mi je strogo zabranila. Ljuti se! Rekla mi je da joj se ne mešam u njen izbor, rekao sam ja onda ni da se ona meni ne meša u moje izbore. Ima 25 godina, sama odlučuje šta će da radi. Ništa ne komentarišem jer oni se posvađaju, pa pomire, a ja ispadnem j*bena stranka - iskren je bio Marinković, a da li će Čorba biti konačni izbor njegove ćerke ili samo romansa kratkog veka, ostaje da vidimo.

RAZVEZAO JEZIK! Dejan otkrio kakav mu je bio život u Bosni i koji su mu planovi sa njegovom i Dalilinom kućom

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
jaca

21.01.2022 09:04

Pusti decu Taki dko su o.k nemoj da bries