OTKRIVEN FILIPOV PAKLENI PLAN! Car poslao Maji Marinković tajnu poruku, isplivalo u javnost, a ovo je nameravao od početka da uradi!

Mediji su je otkrili da su Maja Marinković i Milan Janković Čorba bili zajedno na Kosovu i Metohiji, a sada su isplivale najsvežije vesti o tome gde se oni trenutno nalaze.

Naime, bivši zadrugar Bane Đokić koji je proveo skoro pet meseci u "Zadruzi 5" otkrio je detalje koje je saznao van Bele kuće.

Printscreen

 

- Da li ti je rekao Car da preneseš neku poruku nekome kada si izlazio? - pitala ga je voditeljka.

- Sve vas zanima. Rekao je da kažem Maji da se smiri, potraži stručnu pomoć i da ga čeka kada izađe. Preneo sam joj to odmah, ali ona kaže da je ljuta i da je ne zanima i da će tu još biti svašta nešto, biće tu uskoro svašta uzbudljivo - rekao je Bane.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nemojte da mi dirate Maju i Čorbu, oni su kod mene u etno selu. Bili su danas, poslala mi je selfi. Bila je sa mojim ocem - otkrio je Đokić.

- Evo, poslao mi je moj ćale sliku sa Majom, oni su juče došli tamo, ali neću da otkrivam povod, privatni je razlog. Sa Majom sam se čuo poslednji put preksinoć. Dogovorili smo se da 'partijamo' za vikend - priznao je bivši zadrugar u emisiji "Pitam za druga".

TEK SADA SAM SE OSVESTILA! Dalilino skandalozno ponašanje se nastavlja, optužila ovog zadrugara da je kriv za njenu aferu sa Filipom Carem!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading