SVE PRIZNAO PRED KAMERAMA! Filip Car konačno otkrio prave razloge raskida sa Dalilom, ne može više da ćuti, upletena i Maja Marinković!
Printscreen

Filip Car progovorio je o svojoj bivšoj devojci Dalili Dragojević, te se dotakao i teme raskida.

Naime, Car tvrdi da ne želi ponovo vezu sa Dalilom, iako ne prestaje da priča o njoj.

- Kakva god da je ona, treba imati mu*a da ustane i kaže sve to, mnogo se ona ponizila zbog tebe. E, sad, druga stvar je šta se desilo posle - rekao je Zola Caru.

SVE PRIZNAO PRED KAMERAMA! Filip Car konačno otkrio prave razloge raskida sa Dalilom, ne može više da ćuti, upletena i Maja Marinković!

Printscreen

 

Ja tek sad vidim da nije to nešto veliko, ni to za slavu, ali mi se tako poklopilo, plus je Maja ušla. Znao sam da u tom odnosu ne mogu ostati, odlagao sam to, bežao od problema. Pazi ti, ja sam sam sebi go*no ako vidim da ona pati, a ja joj pružim ruku spasa, a time ne postignem ništa. Ovo ne vodi nigde - govorio je Car.

Podsetimo, Dalila je javno prevarila supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem, sa kojim je uplovila u romansu i bila intimna nakon čega su raskinuli.

JE**ĆU TI JA MAMU, KU*VO MALA! Filip uputio Dalili skandalozne uvrede, ona se obrušila na Dejana i ponovo okrivila njega za sve, haos u rijalitiju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
mina

20.01.2022 10:50

CAR JE BOLID ALI YANIMLJIV UMIREM OD SMEHA KAD CITA SA FLASICE I PRAVI REKLAMU YA VODU OBOYAVAM NJEGOVE FORE