PRETE MU OZBILJNE ZDRAVSTVENE KOMPLIKACIJE?! Isplivao jeziv snimak Dejana koji vadi staklo iz glave, gledaoci zabrinuti! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Dejan Dragojević je glavne tema kako u Zadruzi tako i van nje, ali ne samo zbog odnosa sa bivšom ženom, Dalilom Dragojević, nego zbog toga što je prilikom nervnog sloma tokom dočeka Srpske Nove godine sebi naneo stravične povrede.

Naime, Dejan je u naletu besa uzeo nekoliko čaša i flaša i olupao ih sebi o glavu. Tom prilikom došlo je do ozbiljnog krvarenja, a njegovo samopovređivanje su mnogi nazvali "najstrašnijom scenom u rijalitiju ikada".

Srećom, Dragojević je završio sa samo tri kopče na glavi, međutim to ne znači da je njegovim problemima kraj.

 

 

I sam je rekao da mu i samo previjanje rana pada teško, a ceo proces zarastanja je prilično bolan. Sinoć se žalio cimerima kako oseća mučninu i bolove u glavi, a sada su se pojavili i novi strahovi.

Naime, Dejan je danas izvukao delić stakla iz glave, što znači da rana nije bila dobro očišćena. U najgorem scenariju, može doći do ozbiljnih zdravstvenih komplikacija i posledica, a ovaj problem će morati da reši hitnom intervencijom lekara.

Kako će napredovati njegov oporavak ostaje nam da vidimo u danima pred nama. Do tada, porodica i svi fanovi se nadaju brzom oporavku bez daljih problema.

Kako je izgledala scena u kojoj sebi vadi staklo iz glave, možete pogledati u videu u okviru teksta.

BOLJE DA GA JE SAKRILA! Mina Vrbaški na udaru javnosti zbog godina njenog misterioznog dečka, svi su ostali u šoku!

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading