NAKON ŠTO JE BANE PROGLAŠEN ZA VOĐU! Zadrugari opleli po bivšem cimeru, Dalila nikad brutalnija, a umešala se i ona!
Foto: Youtube/Printscreen

Upravo je počela emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću i odmah poželeo dobrodošlicu Nenadu Aleksiću Ša i čestitao Banetu Čolaku vođstvo.

- Vi ste nagađali da je Bane postavio Čolaka zbog toga što mu je puštao pesme na radiju - krenuo je Milan i dao reč Irmi Sejranić.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Bane je i te kako svesno to uradio. Ja sam mislila da će da stavi Tanju prvo, Tanja je rekla da je to ne zanima. Baneta i Baneta sam srela tri puta da pričaju. Skapirala sam, mislim da je Čolaka stavio jer su istomišljenici, znao je njegove konflikte. Nisam ni slutila da će biti Čolak, ali drago mi je što se pokazalo da je Đokić dupljak - rekla je Irma.

- Ja sam znao pre dva meseca da će biti Čolak kad ispadne Đokić - dobacio je Miki.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Dalila je rekla da je očekivala sebe za vođu, a Tara Ša - prokomentarisao je Milan.

- Meni je Bane rekao da ima 5 najdražih osoba, Tanju, Đoleta, mene, za Irmu je rekao da nisu dobri i ne znam koga je nabrojao. To je zbog pesme. Iskoristio je ugodno sa korisnim. Ne znam kad se sa Banetom družio. A rekao je i da će napraviti pometnju, da očekujemo neočekivano, jeste neočekivano - istakla je Dalila.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja sam sa Banetom bila bliska i čudno mi je da je naveo Dalilu među bliske osobe, kada ga je napljuvala ovde da se sa njom druži zbog kadra. Meni je Čolak očekivan, znala sam pre dva meseca to - ustala je Nevena Savić.

- Rekao je da će da spoji lepo sa korisnim, što da ne iskoristi poslednji minut, da mu Čolak pusti pesmu - dodao je Đole Kralj.

- Tara, ti si rekla da si očekivala da će Ša biti vođa - rekao je Milan.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Slao je Nenadu garderobu, spavoa je pored mene, o Nenadu je imao samo reči hvale. Ja sam očekivala da će to biti Nenad - dodala je Tara.

TARA SE ONESVESTILA! Zadrugarka pala kao sveća nasred sobe, cimeri odmah pritrčali u pomoć

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading