SVAKI TVOJ I NJEN UZDAH MI JE PROLAZIO KROZ GLAVU! Dalila i Car konačno obavili razgovor, ona mu prebacila šta ju je povredilo, pa otkrila kako se oseća
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon smirivanja Dalile Dragojević, Filip Car je krenuo da teši Dalilu koja je povređena zbog haosa sa Dejanom, a njihov razgovor je tekao u drugom smeru:

- Meni nije jasno što ti ne možeš sada da se uzdigneš, ti si ta koja si mogla sve. Nisi nikada živela pod staklenim zvonom, do doživela si svašta, namazana si, i sada ne možeš da se izdrigneš iz situacije - rekla je Car.

- Ja plačem zbog svega što mi se desilo, i što sam priredila, zbog svega. Što sam dopustila neke stvar, što sam to uradila, što sam povredila Dejana, koji to nije zaslužio, i ono što si uradio po izolaciji, pa se setim oca, tvoje uvrede, život sa vama u ovoj kući. Nije mi lako - rekla je Dalila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ti kada sebe namestiš da želiš da budeš drugačije - rekao je Car.

- Filipe šta ti meni pričaš, da nemam ko da me teši. Kako da me teši ja ušla sa tobom u vezu, bila zaljubljena, a ti onda imaš se*s sa Majom pored mene. O čemu mi pričamo Filipe, a ti mene ponižavaš sve vreme, i tada kada se saznalo ti si meni prebacivao, a znaš da mi nije bilo dobro, a da ne pominjem da mi je svaki tvoj i njen uzdah prolazio kroz glavu, a da ne pominjemo koliko si se smejao kada si video snimak. Filipe ti si mene vređao, ponizio, nije Maja ništa kriva, ti si kriv. Imaš se*s sa njom, a ja ne smem da progutam pljuvačku da ti ne bi rekao kako vas namerno slušam - govorila je Dalila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ali ti imaš sa momcima po kući svašta, imaš ponašanje koje mi se ne sviđa - rekao je Car.

- Filipe jesi li ti normalan, meni su pričali da se je*em sa tobom ispred muža, a ja sebi ne mogu da oprostim šta sam ja uradila Dejanu, zarad koga. Čoveka koji je meni napravio katakližmu - rekla je Dalila.

- Dalila ti da si raskinula sa Dejanom, da smo se nas dvoje muvali posle još mesec dana, ti si napravila grešku tada jer si ušla u vezu sa mnom, a nisi rekla Dejanu da se dešava ono. Mogli smo tako, da kažemo da smo zaljubljeni, a onda lagano, ali ne mi odmah na vatanje, se*s i nismo mogli da izdržimo - govorio je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ma daj Filipe mi smo imali se*s jer si ti navaljivao, ti si taj koji je hteo to, pa je*ao si se sa Majom, napadao Anu. Ti si konstantno jurio za tim, a čim ti je došla Maja šutnuo si me - rekla je Dalila.

- Nisi ni ti bila cvećka, šta si radila Dejanu, pa ja se mirim sa Majom, a ti sad Dejanom - rekao je Car.

SAMO DA IZAĐU ŽIVI Huso Mujić progovorio o Dejanovom razbijanju glave, pa žestoko odbrusio Dragojevićima

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mina

16.01.2022 14:37

ISTA GOVNA NASLA KRPA YAKRPU FOLIRANTI LAYVI MANIPULATORI SUJETNI LJIGAVCI PRAVDA YA DEJANA SADA BI STVARNI VOLLELA DA DEJAN POBEDI