NASRNULA NA NJEGA I IZUDARALA GA! Konačno otkriveno šta je prethodilo haosu Dejana Dragojevića, isplivao snimak, nije umešana samo Dalila! (VIDEO)
Printscreen

Milionski auditorijum sinoć je svedočio najjezivijoj sceni u istoriji srpskih rijalitija.

Naime, reč je o momentu kada je Dejan Dragojević iz besa i ljubomore sebi razbio glavu, i završio u lokvi krvi. Dejan je odmah izveden iz Zadruge i pružena mu je adekvatna medicinska pomoć, a kako pišu domaći mediji, noć je proveo u bolnici. 

Ipak, na početku žurke koju je Veliki šef organizovao zbog dočeka Pravoslavne Nove godine, ništa nije ukazivalo na to da će se dogoditi incident ovakvih razmera. Naime, upravo Dejan je bio najveseliji ukućanin, sve vreme je igrao i pevao, a u jednom momentu je prisno zaigrao sa Deniz Dejm. Ipak, njegova sreća nije dugo trajala, budući da se nedugo nakon plesa sa Deniz, posvađao sa bivšom ženom Dalilom. 

Ona je napravila scenu jer joj Dejan nije odmah dao pivo koje je tražila za Matoru! Pratila ga je do garderobera, gde ga je na kraju napala. On nije reagovao, a ona je besno zalupila vrata od garderobera, pa se vratila na žurku gde je histerisala Matoroj:

- Šta sam ja ovde? On kao Dinu daje pivo. Ja došla ovde u trenerci, on došao u trenerci. J*bu me u mozak i jedan i drugi(Car i Dejan). Kunem ti se neću biti ni sa kim - nastavila je da besni Dalila.

Dejan je potom prišao Dalili, a ona je nasrnula na njega:

- Skloni se od mene - urlala je Dalila, pa nastavila: Glumi žrtvu nekom drugom. Danas je rekao pravo mišljenje o meni, da sam najgora - govorila je Dalila.

- Ti ćeš da kažeš da si pravio najbolju od najgore - nastavila je Dalila.

DEJANA IZNELI IZ ZADRUGE! Dragojević u jezivim povredama i sav krvav hitno prevezen u bolnicu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Marko

14.01.2022 10:27

NAJ VECI KRIVAC JE DALILA SVE JE ISPLANIRALA .DOK SU SE SVI VESELILI ONA JE DIZALA TENZIJE .POSLE SVEGA JAUKALA SVE TO RADILA SMISLJENO.ZELELA JE DA IZAZOVE INCIDENT .A DEJAN GLUPA VEVERICA .ON JE I DALJE ZA POSMATRANJE .TO KAKO SE PONASA NIJE NORMALNO .

Marko

14.01.2022 10:31

Pogledajte obilazak porodica za Novu godinu .Kad je bila porodica u poseti DEJANU ,ONA KAO SPAVA .TO SE LEPO VIDI .CIM JE USLA NJENA POSETA ,ONA ISTOG TRENUTKA USTAJE NIKO JE NIJE OBAVESTIO .ZNACI BILA JE BUDNA I OSLUSKIVALA .ONA JE JEDNO VELIKO ZLO .SAMO TRAZI KADAR .JEDNA OBICNA ,DRONFULJA .

Milica

14.01.2022 10:39

Spasite ovog dečka ova kalaštura ce ga živog sahraniti. E moj Deki na šta si spao na ovu kurveštiju. Beži od nje, spasi se i nastavi život napolju sa svojom poridicom. Da li vidiš koliko pate i šta si im uradio. A sebe spasi bede. Nije ona jedina. Volimo te.

nevena

14.01.2022 13:14

matora i dalila ko i obicno sve napravile kao pivo uyeo one su takve seljanke najprljavije uyas yato se i gotive slican e slicnom raduje

Zizi

14.01.2022 16:48

Konačno da vi kažete istinu. Bas tako je bilo.Dejqn je prvo maltretiranja a posle izmanipulisan .Dalila zlo i manipulacijama za sve

Moja

14.01.2022 18:14

Za svako slavlje Dalila napravi haos ako nije u centru dešavanja plače vrišti posle 10 minuta pije peva smeje se vesli se gora je od kulicki.taman se spasimo Miljane i kod nje je ovako bilo koja se bavila svim i svačim sada dalila isto to radi i krv je pala baš na veliki praznik i pokvari svaku proslavu i nju sklonite bar na kratko pa videcete krivce i ZADRUGU KAKVA TREBA DA BUDE.pozdrav za MILICU I ŽELJKA I ONI NISU KRIVI...

Petar Golemi

15.01.2022 11:15

Oj Dalilo,Dalilo otkada se ona stvar zove mozak? Ja znam da je orao deo seksualnog čina ali to ipak nije,,jebanje u mozak"