PROCUREO TAJNI RAZGOVOR DALILE I CARA! Filip izneo detalje koji su nepoznati javnosti, Dejana čeka pakao!
Printscreen

Filip Car naredni je gostovao u radio-emisiji "Amnezija", gde je otvoreno govorio o ponovnom zbližavanju sa Dalilom Dragojević:

- Iznervirao sam se, jer smo Zola i ja sinoć digli po 5.000 dinara, ostalo mi je 4.000 dinara, video sam da mi je iz jakne neko izvukao novac. Saznaću ko je, ali ću mu ja pokloniti novac. Taj je hrabar, sposoban, samo da mi kaže ko je - rekao je Car, besan kao ris.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Bilo mi je sinoć zanimljivo, ta igrica je bila sa tom gumom, nisam osetio ništa. Osetim za crnim stolom i to budi neku nervozu u meni. Osećam se glupo, jer živim pored Dalile, ona krene na mene "Lažov, sedi, ćuti". Pričam sa ljudima sa strane, ne znam da li da imamo neki normalan kontakt, ne znam. Imali smo neku raspravicu van kamera, ja imam prava da radim šta hoću, slobodan sam, rekao bih. Može doći do iskrenog razgovora i da tim razgovorom nešto rešimo... Nećemo moći živeti 6 meseci na ovaj način - rekao je Filip.

Printscreen

 

Za to vreme Dalila se pravdala Dejanu, koji je želeo da zna sve detalje njenog razgovora sa Carem u izolaciji.

- Ja sam mu rekla da može sa mnom razgovarati onda kad budem ja htela, pa onda ronda, ronda - govorila je Dalila.

DEJAN GUBI KONTROLU, UHODI DALILU PO IMANJU! Đedović ga častio gnusnim uvredama: Bedniče bedni!

Komentari (2)

Loading
Kiki

12.01.2022 19:26

Kakav dogovor sve je scenario produkcije zasto nikada ne puste video kada dalila govori da samo ceka kraj i da pocne da radi na televiziji zatim razgovor gde odkrivaju dasu lazni papiri za rastavi braka i mnogo toga.

Zoran

13.01.2022 19:09

Produkcija rezira spajanje Cara i Dalile i.od njih a u dogovoru sa njima pravi cirkuzante uz novcanu naknadu sve u cilju da odrzi gledanost .