JA MU SE NAJ**EM MRTVE MAJKE! Skandalozne pretnje Filipa Cara upućene Dejanu i Dalili, javnost zgrožena: Ološ i ku**etina!
Foto: Youtube/Printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car dele izolaciju, a sinoć su se i prvi put ozbiljnije sukobili.

Naime, Dalila već danima ignoriše Filipa koji je najpre pokušao da joj se približi kako bi obnovili romansu.

Ona je i sinoć Filipu okrenula leđa, a on je odlučio da se svađa.

Šta hoćeš ti? - pitala je Dalila.

Printscreen

 

- Što si rekla Tari da nama treba da razgovaramo i sad ništa - rekao je Car.

- Ma šta hoćeš ti? - ponovila je Dalila.

- Znaš kako se ti ponašaš prema meni za crnim stolom? Odmah kad me neko napadne ili se priča o meni, ti skačeš - rekao je Car.

- Sve po zasluzi. Terao si Maju da me bije - rekla je Dalila.

Printscreen

 

- Ja na takvu osobu nisam navikao, da se služi tim jadnim forama. Nemoj da se služiš tim jadnim forama...Ko te j*be, zato sam te šutnuo ja nogom u guz**u. Zato sam te onako i ostavio i sve. Samo jednom da si bila bezobrazna i da mi se obratiš onako sitno i jadno, kao vračara neka baba urokljiva. Treba vas kao go**a, nego ja kao neću, žao mi je, samo mi nešto pogrešno recite, ima da vam napravim metastaze na mozgu. Samo mi se jednom obrati ovde, ili za stolom, ima da vas vratim na fabričke postavke. Kao i prošle godine, neko mi se tako obrati, ja mu se naje**m majke mrtve, da se ja razmišljam sa ološima i ku***tinama - drao se Car.

BRUTALNE SCENE SE*SA ŠOKIRALE SU JAVNOST! Stefanov otac ogorčen na sina zbog njegove žestoke akcije u rijalitiju, drug otkrio detalje porodične drame!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mina

12.01.2022 10:22

UVEDITE MAJU MARINKOVIC DA ZAVEDE RED SMUVA DEJANA I POKAZE GADURI KO JE KO