OVAKAV ODGOVOR NIKO NIJE OČEKIVAO! Zola konačno otvorio dušu o Miljaninoj udaji, pa otkrio šta ga koči u odnosu sa Nevenom!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nevena Savić i Lazar Čolić Zola odgovarali su na pitanja novinara.

Zašto je Neveni uporno Miljana Kulić u oku? - pitao je novinar.

- Nemam pojma zašto je spominje i zašto je spominje na bilo koji način. Zamerio sam joj to, stvarno nema potrebe za tim. Možda će ona bolji odgovor dati od mene - odgovorio je Zola.

Koliko te je pogodila informacija o Miljaninoj udaji? - nastavio je predstavnik sedme sile.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Tu noć su mi sva dešavanja prolazila kroz glavu. Bilo je tu svega, čak mnogo više ružnih nego lepih. Razmišljao sam da li je sve to bilo vredno i da li je imalo nekog smisla, ali sam shvatio da nema, da smo obična nula. Bezveze smo se izblamirali, i mi i naše porodice. Ne verujem da se ozbiljno udala ali i da jeste želim joj sve najlepše, ne želim da se opterećujem - rekao je Zola.

Šta te to koči u odnosu sa Nevenom? Ide ide pa stane, nikako da se zaokruži - pitao je novinar.

- Svestan sam da tako možda ispadne, ali ni sam nisam suguran šta je pravi razlog. Meni veza u glavi, čim pomislim na to predstavlja neki teret iako ne mora da znači da bi sa njom bilo tako. Možda previše razmišljam a ne bi trebalo. Nisam ja ravnodušan, daleko od toga, ali ne mogu da kažem da sam se brutalno vezao za nju, ali videćemo šta će biti - naveo je Lazar.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Nevena, da li si kivna na to što si Zoli bila samo se*s kombinacija a Miljana čak i verenica? - postavio je pitanje novinar.

- Čula sam to, ali uvek se to kaže iza leđa. Ne osećam ja da on mene gleda samo kao se*s kombinaciju. Nisam kivna, iako je tako ispalo na onom snimku. Posle mi je bilo krivo za sve što sam rekla. To je više bio revolt prema Zoli, nego mišljenje o Miljani - odgovorila je Nevena.

Kako ide to pozdravljenje bivšeg momka pored potencijalnog sa kojim si intimna? - pitao je novinar.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Morala sam da se zahvalim za poklon - nasmejala se Nevena.

- Rekla je čak i da često misli na njega. To su neke situacije u kojima ja nju hvatam u laži i zato još uvek nisam siguran u nju - dobacio je Zola.

IVANU SLEDI KAZNA ZBOG VANDALIZMA U BARU! Lomio krevete po stanu, nije ni svestan šta ga čeka!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading