DRAGOJEVIĆI GA NAMERNO NISU DOVELI! Dalila ponovo napada Dejanovu porodicu i gnusno ih optužuje za ovo, muk u kući!
Printscreen

Sinoć je održana emisija "Pitanja novinara", a tom prilikom je jedno postavljeno Dejanu Dragojeviću.

- Je l ti privuklo nešto pažnju što je Dalila rekla? - upitao je novinar.

Ja sam rekao da nisam bio vezan lisicama, kako ona priča. Meni je krivo što je moji nisu upoznali onako kako je znam, pogrešio sam ja što je nisam vodio sa sobom kod mojih. NIsam im pokazao kakva je ona izbliza. Mogle su stvari da se reše bolje. To je moj savet sada za ljude koji imaju sličan problme - rekao je Dejan.

Printscreen

 

- Dalila tebi je zaprala uši Dejanova rečenica da bi sve bilo drugačije da ste napolju - upitao je novinar.

Bilo bi drugačije napolju. On bi mene i blokirao i sve da smo napolju, ali pošto smo ovde, to je drugačije. On bi drugačije to odradio da je napolju i ja sam sigurna u to. Kada je pričao sa porodicom saznao je kako treba da radi sa mnom - komentarisala je Dalila.

Printscreen

 

Meni bi bilo puno srce da je došao Tedi - rekao je Dejan.

Tedija smo mi uzeli kada smo počeli, mi smo se za njega vezali, jer decu nismo imali. On je kao dete naše. Tedi je priolazio sa nama sve teške periode, i on je mene gledao sa strane dok sam primale injekcije, i bio uz mene. Meni bi značilo da sam ga videla, a verujem da ga namerno nisu doveli da ja ne bih prilazila njima dok su pričali. Ja njega volim najviše na svetu - rekla je Dalila o Tediju.

SKANDALOZAN SE*S NA BOŽIĆ! Žestoka akcija zadrugara u toaletu na veliki hrišćanski praznik, javnost zgrožena snimkom koji je isplivao u javnost!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marko

12.01.2022 07:56

OVOG DECKA DEJANA NA POSMATRANJE POD HITNO .A DALILU ZENU NISKOG MORALA ,NAGRADITI .ONA PORED NJEGA MOZE DA RADI STA HOCE .ON JE UVEK CEKA I POMAZE DA OPORAVI ,,MASINU ,DA MOZE PONOVO DA JE KORISTI .E DEJANE ,DEJANE MUSKI DRONU .