NIKO NI SA KIM NE TREBA DA BUDE Car otkrio da je veza sa Dalilom imala budućnost, izneo sve karte na sto!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem bila je i tema odnosa Dejana i Dalile, Filip Car je ustao da komentariše:

- Nije ona baš često iskrena pa ne priča sve. Oni koji je znaju shvatili su sada da je ona tek sada bila iskrena. Ni ona ni ja nismo bili dosledni nekim stvarima, ja za Mariju ona za Dejana. Najiskrenije, ne trebam ja da budem sa Majom, niti ona sa Dejanom, niti nas dvoje treba da budemo zajedno. Ja sam rekao sto puta, a sve se pokazalo pogrešno - rekao je Car.

NIKO NI SA KIM NE TREBA DA BUDE Car otkrio da je veza sa Dalilom imala budućnost, izneo sve karte na sto!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Dejan ne zna gde bije. Care kada budeš prestao Dejana da nerviraš, on će se promeniti - rekao je Mića.

- Ja njemu neću oprostiti nikada, posle onog šlaga, ne mogu da mu oprostim sve ono što je tada izrekao - rekao je Filip. 

- Ja kao da sam bila sama u tom odnosu. On je meni rekao da pričam sa bolom u onoj stvari. E ja sad više ne znam ni šta ni kako da radim - rekla je Dalila.

BRUKA I SRAMOTA ZA JEDNU BABU! Ljuba Pantović na udaru javnosti nakon što je pozirala polugola pored jelke koju je okitila novčanicama od 500 evra!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
jasna

28.12.2021 11:57

ovaj je tetkap ersa i to prava samo laprda nemoguce da se maji dopadaju ovakve nakaye oydrav ya maju cepaj majo bey yenturace filipa netreba ti

jasna

28.12.2021 13:12

ti care pogotovo netreba da budes u veyi necenis nikog i nista