BRUKA I SRAMOTA ZA JEDNU BABU! Ljuba Pantović na udaru javnosti nakon što je pozirala polugola pored jelke koju je okitila novčanicama od 500 evra!
Printscreen

Navikli smo da bivša rijaliti učesnica i majka Aleksandre Subović, Ljuba Pantović, šokira svoje pratioce na Instagramu provokativnim fotkama, a sada je otišla i korak dalje. 

Naime, Ljuba je pozirala u prekratkom crvenom miniću, leđima okrenuta kameri, na visokim štiklama, a kadar odozdo mnogima je pomutio razum, sve to ne bi bilo ništa čudno da jelka nije bila okićena novčanicama od 500 evra što je dodatno razbesnelo javnost koja je i ovoga puta bila nemilosrdna prema njoj.

- Da li ste vec okitili jelku?! I da, za one što će odmah da uveličavaju sliku, ništa se ne vidi, ništa ne viri i nema ničega što bi vaši mozgići želeli da vide. Srećno svima koji kite - napisala je starleta, a zatim pokazala jelku koju je okitila sa novčanicama od po 500 evra.

- "Ja ne verujem koliko si prosta za ženu u godinama. A mogla si da budeš dama", "Ne znam da li je užasnija slika ili opis", "Bruka i sramota za jednu babu" - bili su samo neki od komentara ispod objave.

NEVIĐENI ŠOK! Lepi Mića za ovonedeljne potrčke postavio njih, ova odluka promeniće tok rijalitija, Maja ostala izbezubljena, a Car najavio haos!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading