MAJA BRUTALNO IZUDARALA CARA! Filip dobio direktan udarac u glavu, obezbeđenje odmah uletelo, zahteva se momentalna diskvalifikacija!
Printscreen

Maja Marinković ušla je u sukob sa Filipom Carem tokom nominacija zbog Janjuša. Njih dvoje su krenuli da se svađaju pa je Maja fizički krenula da se obračuna sa Carem.

- Raskidamo, ne mogu više ovo biću sam... - vikao je Car.

- Dođi vamo - govorila je Maja.

- Hoćeš da me udariš - vikao je Car i krenuo ka Maji kada mu je ona opalila šamar.

- Smeće jedno, mene majka nije udarala. Ja se svađam sa njim a ti započinješ svađu. Mrš od mene ku*****no - vikao je Car.

- J***m li ti mamu ja. Mama ti je ku****ina - urlala je Maja.

Njih dvoje su se svađali sve vreme dok je obezbeđenje bilo između njih.

Javnost je zgrožena Majinim ponašanjem i traže momentalno sankcionisanje i diskvalifikaciju zadrugarke jer ovo prevazilave sve granice, a nama ostaje da vidimo kako će produkcija reagovati nakon ovoga.

VANREDNO UBACIVANJE I HOROR U NAJAVI! Večeras troje takmičara ulazi u Zadrugu, Maja od jednog posebno strepi, a Caru se sprema haos!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ceca

11.12.2021 17:31

Ova Stanina je odvratna, babuskera..Bilo bi dobro da gola prosetaTerazijama, da bi videli kako je zgodna. Netreba joj odecs neka seta gola po ceo dan. To joj je zadovoljstvo, njeno

Zorica

11.12.2021 18:45

Sramota Ovakvu devojku niko nebi poželeo ni u komšiluku a kamoli u kući Zbog nasilja Maja treba da se diskvalifikuje

Lav

15.12.2021 13:14

Sto bi rekla Marija Kuljic, pacavra! Devojka totalno izgubila kompas. Neuracunljiva, agresivna,nenormalna. Prava ludaca. Majo,postoje cike kojibi mozda ogli da ti pomognu a zovu se psihijatri. Nije onakriva...traume iz detinjstva.