ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! Zola tražio pare za drogu od Miljane, žickao se se gram "belog" od Kulićkinog druga!
Foto: Youtube/Printscreen

Lazar Čolić Zola je više puta bio optuživan da je zajedno sa Miljanom Kulić konzumirao nedozvoljene supstance, a gorepomenuti list je došao do prepiske između Zole i nekog dilera.

Zola je pred ulazak u "Zadrugu 5" bio u Nišu i tražio gram "belog".

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! Zola tražio pare za drogu od Miljane, žickao se se gram

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nemam dinara. Je l' možeš da mi središ, daću ti do ponedeljka 8.000 dinara? Zapravo, do prvog -  napisao je Čolić, na šta mu je Miljanin prijatelj odgovorio da će mu ljudi od kojih nabavlja kokain odmah tražiti novac:
- Brate, iskreno, da imam svoje lično, nije problem. Ali meni odmah traže 60 evra. Nemam ništa svoje, veruj mi. Da imam ne bi bio problem.
Učesnik rijalitija je insistirao da dobije drogu "na crtu".
- A jbg, reci im o kome se radi! Je l' problem tri dana? - napisao je on, na šta mu je poznanik odgovorio da će se raspitati kod dilera. 

Čolić je u međuvremenu pozajmio 8.000 dinara, verovatno od Miljane, i odmah se javio dileru. Naglasio mu je da prilikom primopredaje narkotika mora da mu vrati kusur!

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! Zola tražio pare za drogu od Miljane, žickao se se gram

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Požuri i ponesi 500 dinara da mi daš, pošto ti dajem 8.000 dinara. Požuri, brate, nervozan sam -  krizirao je Zola i na svakih nekoliko sekundi pitao dokle je stigao!

Malo pre nego što su se našli, Miljanin drug mu se pohvalio da mu je nabavio skoro gram "belog":

- Izađi. Svima dajem 0,7 grama, a tebi 0,9 za tu cenu.

Zatim je, pošto su se rastali, podsetio Čolića da mu već duguje:
- Nisi me ispoštovao. U minusu sam 20 evra!

I Miljana Kulić potvrđuje za gorepomenuti list da je Zola redovno koristio nedozvoljene supstance!

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! Zola tražio pare za drogu od Miljane, žickao se se gram

Printscreen

 

Stalno je bio na "belom"! Krao mi je novac da bi kupovao drogu. Dugovao je raznim dilerima, pa sam morala da vraćam taj novac da ga ne bi prebili! Govorio mi je da mu dam novac ili će ga neko ubiti! Čak sam od roditelja krala pare zbog njega - ispričala je Miljana i dodala da je pokušao i nju da navuče na kokain:
I ja sam tri puta uzela, ali sam prestala. Kad nije imao drogu, bio je nervozan. Kršio je policijski čas tokom vanrednog stanja da bi je nabavio. Dok smo bili u etno-selu u Beogradu, šmrkao je sa Majom Marinković i Markom Janjuševićem Janjušem.

POMNO PRATI SVAKI NJEGOV KORAK Nakon što je Zoli rascepala glavu, Miljana Kulić pokazala da ga gleda uživo, ratu još uvek nije kraj?

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nela M

10.12.2021 23:50

Ajde vise dosta praznih prica i pravdanja skandala koje ova devojka pravi. Oa kako tolike mesece u zadruzi moze ovaj momak da izdrzi ako je do ulaska koristio nedozvoljene supstance. Ne vredjajte inteligenciju naroda. Ona jeste mucenica i meni je nje zao, ali glavni krivci su njeni roditelji koji joj prave scenario po kojem ona jadna zivi. Umesto da joj organizuju strucnu pomoc oni samo na novac misle. Uzas