POMNO PRATI SVAKI NJEGOV KORAK Nakon što je Zoli rascepala glavu, Miljana Kulić pokazala da ga gleda uživo,  ratu još uvek nije kraj?
Printscreen

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijaliti šou programa "Zadruga" po drugi put u ovoj sezoni. Bivša zadrugarka je napustila rijaliti nakon jezivog napada na njenog bivšeg dečka, Lazara Čolića Zolu, koji je u tom trenutku bio u dubokom snu. Kulićeva je na njega nasrnula sa štiklom od cipele koju je uzela iz garderobera i nanela mu ozbiljne povrede.

Produkcija na ovo nije mogla da ostane imuna, pa je rijaliti zvezda morala da napusti rijaliti, a nakon napada je reagovala i policija.

Kulićeva je morala da poseti i kliniku "Lazu Lazarević" da bi joj promenili terapiju, a sada Zadrugu može da posmatra samo iz udubnosti svog porodičnog doma. To i radi, što je svima stavila do znanja svojim storijem na Instagramu.

POMNO PRATI SVAKI NJEGOV KORAK Nakon što je Zoli rascepala glavu, Miljana Kulić pokazala da ga gleda uživo,  ratu još uvek nije kraj?

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Miljana je podelila sa pratiocima fotografiju na kojoj se nalazi Lazar Čolić Zola kojeg očigledno pomno prati preko televizora. Mnogi su ovaj čin protumačili kao dokaz da Kulićeva još uvek nije završila sve što je imala sa njim, pa je pitanje šta ga sledeće čeka.

UŽIVAJU U LJUBAVI Jelena Pešić i Mladen Vuletić progovorili o vezi i svadbi, voditeljka otkrila da li će ga pustiti u Zadrugu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading