PREKRŠILA STROGO PRAVILO U RIJALITIJU! Maja skinula bubicu i obelodanila tajne koje je dugo čuvala, zadrugar šokiran priznanjem!
Printscreen

Maja Marinković završila je u suzama, nakon što se na pitanjima gledalaca pokrenula tema sa kim je bila trudna, a Stefan Karić joj je prišao, pa pokušao da dopre do nje i opasulji je.

- Sama si kriva za neke stvari! Ne radiš onda neke stvari... Nije trebalo da radi to u tebe, kad moram tako da kažem. Vi ste pravili tu bebu, ja se sećam... - govorio je Karić.

PREKRŠILA STROGO PRAVILO U RIJALITIJU! Maja skinula bubicu i obelodanila tajne koje je dugo čuvala, zadrugar šokiran priznanjem!

Printscreen

 

Ali nisam pravila ni ja sama to dete. Ja ispadam i ovde grbava (za Filipa) - šapnula je Maja da se ne čuje krijući bubicu.

- Ti dozvoljavaš. Nema šta on da dobacuje i meša se u nečije svađe. Zamisli kad bi se ti mešala u svađu Janjuša. Zamisli da mene neka devojka prijavi da sam je silovao i da on završi u zatvoru. Da se ti posle pomiriš sa takvom osobom... Ti si isto katastrofa. Ej, da sedam dana niste mogli da izdržite bez se*sa tamo, da ti puštaju klipove kako skačeš do plafona - kritikovao ju je Karić.

PROĆI ĆEŠ GORE NEGO ZOLA! Maja uputila Filipu stravične pretnje, unela mu se u facu i izgovorila ove reči koje su zgrozile sve!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Gvineja Bisao

10.12.2021 10:45

Strogo pravilo je i da produkcija ne sme da reketira i otima pare od učesnika. Nek neko pokrene pitanje jel 50 000 eura oteto od Ša krivično delo ili nije i nek stavi sudu na odlučivanje da li laži produkcije i njenog voditelja proturanjem "hipotetičkih" pitanja nije teško krivično delo. Mafijaši od rođenja ostaju do kraja svoga života mafijaši.