RAZOTKRILA GRUJU I MIMU! Zadrugarka otkrila šta je čula ispod njihovog pokrivača, cimeri šokirani, više ništa neće biti isto posle ovoga!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U emisiji ''Gledanje snimaka'' ,voditelj Milan Milošević najavio je naredni klip na kom su zadrugari imali priliku da vide razgovor između Mime i Gruje, gde Mima izjavljuje Gruji da joj nedostaje.

Irma Sejranić je prva dobila reč:

- Ja sam svesna šta se tu dešava, ali sam uvek bila za ljubav. Ljubav uvek sa sobom nosi posledice, ali ako vredi, onda mi je to okej. Svesni smo šta je Dalila uradila za svoju ljubav i ja sam isto pravila neka sr**a. Vidim da bi volela da se vas dvoje zbližite i da prestane to preračunavanje. Ti ne moraš ništa pričati, ali tvoji postupci puno toga govore. Ispada na neki način da se ti zaje***aš sa njom, kao što si sa Vanjom, Bakšom...Ispadne kao da je korsitiš za marketing. To što si otišao kod Mikija, videli smo da ti je Mima slabost. Tamo se u pabu isplakala, sedela je sama i tako - rekla je Irma.

RAZOTKRILA GRUJU I MIMU! Zadrugarka otkrila šta je čula ispod njihovog pokrivača, cimeri šokirani, više ništa neće biti isto posle ovoga!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ana Spasojević je ustala kako bi prokomentarisala:

- Ja spavam do njih i ono što ja vidim i što čujem. Pre dva dana je sve to bilo mnogo jače nego što je bilo pre nego što su se posvađali. Mima je njega ljubila. Ja sam ustala par puta, ali nisam uspela da vidim jer je bilo ispod ćebeta. Trajalo je to bogami, 15 minuta. Ne mogu da provalim ko se od njih dvoje više folira. Prvo sam bila na njegovoj strani, pa onda scena iz kazina, gde je on ispao folirant - rekla je Ana.

- Poljubili se nismo nikad - rekao je Gruja, na šta se Ana nasmejala.

PROĆI ĆEŠ GORE NEGO ZOLA! Maja uputila Filipu stravične pretnje, unela mu se u facu i izgovorila ove reči koje su zgrozile sve!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading