PUKAO MU FILM! Đedović žestoko opleo po Dalili, pa zapretio ovim, Sandra Rešić ostala u šoku!
Foto: Youtube/Printscreen

Jedna od najturbulentnijih svađa, bila je između Đedovića i Dalile Dragojević. Marko je u više navrata govorio kako se ne slaže sa likom i delom Dragojevićke, ali noćas je bio najoštriji i sasuo joj je sve u lice. Dalila je brutalno uzvratila pa ušla u novi sukob sa njim i odlučila da na njihov odnos stavi tačku. U pučionici, on je sa Sandrom Rešić sumirao utiske nakon svega što se izdešavalo, pa izneo niz gnusnih uvreda i psovki na račun zadrugarke.

- Nema tih para, druže, ne mogu - rekao je Đedović.

- Svaki put je podbode zajedno sa nama pa onda svala čast izuzecima - dodala je Rešićeva.

PUKAO MU FILM! Đedović žestoko opleo po Dalili, pa zapretio ovim, Sandra Rešić ostala u šoku!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Uvek te seljačke fore, a mene to mnogo nervira, kod mene odmah sve u glavu, nema tih seljačkih fazona! Ona je popizdela jer je ispu*ila! Videla je da smo spasli momka, a ona sva nikakva. Ona tera inat Caru i to je jasno - nastavio je Đedović.

- Najviše je boli to što ona misli da bi se oni lako pomirili da nema nas dvoje i da bi uspela da se opere od svega - izjavila je Sandra.

- Ma jok, nju nervira što sklop ljudi pored njega misli njemu dobro i nju to je*e i ne može da se opere preko njega - nastavio je Đedović

PUKAO MU FILM! Đedović žestoko opleo po Dalili, pa zapretio ovim, Sandra Rešić ostala u šoku!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Osilila se - dodala je Sandra.

- Može da se osili koliko hoće, ali mene izdržati neće! Je*aću im mamu u pi*ku, da li si ti normalna? Sve ću da ih napu*avam, sad ćeš da vidiš teror. M*š u selendre odakle ste došli! Ne može opanak u cipelu nikako! Sve se sažalim, kao us*ali se jedno drugom u život, ma koji je to život, sad ću da ti se use*em i u to malo - govorio je Marko.

- Svašta kažeš tom Dejanu, a onda ga kao štiti od nas! Nije bila tu dva meseca kad mu je bilo najteže... - rekla je Sandra.

- Sve to samo treba vređati, od jutra do mraka, rijaliti d*oljetine i ku*vetine - nastavio je Đedović. Stara je to ku*va, zna ona da ima dve opcije... - nastavio je Marko.

UBIJAM VREME, LEPO MI JE Viki otkrila pravi razlog zašto je sa Osmakčićem u vezi, a on priznao emocije prema njoj!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading