RASKRINKAO JE DO SRŽI! Đedović razotkrio i obelodanio sve o Maji, ona se totalno pogubila, jedva rečenicu sastavila, a onda se oglasio on!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje Maji Marinković:

Da li si se bojala da odeš sama u izolacij uda ne bi imala se*s sa Janjušem- glasilo je pitanje.

- Ne želim da se nalazim sama u istoj prostoriji sa kim sam preživela svašta nešto, pogotovo što se desilo šta se desilo. Meni je bitno da sam ja čista sa emocijama, ravnodušna sam. Ono kako sam se osećala posle onoga što mi je urađeno, to samo ja znam, a od tog trenutka on za mene postaje neprijatelj. Taj neko meni ne želi dobro. Mene on kao on zaista ne intresuje, hvala mu, ali mislim da nije imao lošu nameru kad mi je prilazio i davao savete, a te iste je trebao da primenjuje sa nama u vezi - rekla je Maja.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ko je gledao sada Majinu facu, zna da se ona sada totalno pogubila. To što ću ja tebi da kažem, to je do mene, a samo Maja i ja znamo šta smo pričali. Rekao sam ti da smo pričali napolju i da je boli kur*c za tebe. Ja ovde nemam ni dobre ni ovakve, ni onakve namere, moje namere su da mi bude zanimljivo. Za moj i Majin razgovor su čuli i neki drugi ljudi, a ti ljudi se sada smeju. Dobićeš istinu kao i za Čorbu što si dobio - rekao je Đedović.

- Mojim porukama ima pristup moj otac, koji može da obelodani sve - rekla je Maja.

- Meni je Care još draže da misliš da ja lupam gluposti, ali evo ja lažem - rekao je Đedović.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Rekla sam da me je povredilo to što mi je uradio, kao i da se sa Janjušem nikada ne bih pomirila, a ja za sve to imam napismeno - drala se Maja.

- Majin fokus nije bila Sandra Čaprić, nego Marijana - rekao je Đedović.

- Imala je šta Marijani da zameri i pre Janjuša, to kapiram. Ja sam pratio šta je Maja radila Janjušu, a da li će meni neko reći da je Maja rekla napolju da pati za Janjušem i ostalo, ne zanima me. Njoj zameram samo ono što je u odnosu sa mnom. Meni je rekla: ''Probaj da budeš sa nekim, iskočiću iz torte'' - rekao je Car.

MILJANA TREĆI PUT ABORTIRALA ZOLINO DETE! Otkriveni jezivi detalji, Kulićeva je pre ulaska u rijaliti išla na kiretažu!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading