NOVI ŽESTOKI RAT TOKOM PODELE BUDŽETA Dalila skočila na sto, urlala na njega iz sveg glasa i napravila opštu pometnju!
Foto: Youtube/Printscreen

Ovonedeljni vođa je Saša Cvetković - Sale Luks. On je upravo završio svoju podelu budžeta, svim zadrugarima je u lice rekao šta misli o njima i time napravio opštu pometnju među ukućanima. Reč je dao Stefanu Mihiću, po treći put!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Sviđa mi se što si bio direktan ali nisi se bazirao na situacijama, nego na spuštanju. Od danas što ja imam, ja imam, što ti imaš ti imaš. Ja sam tebe lepo saslušao, nemaš poštovanja. Nisam te prekidao nikada. Uvek sam prema tebi pokazao poštovanje ali nikada zlopamtilo niti neku lošu nameru. Bar trideset puta sam ti dao jaknu. Meni u životu ne znači novac nego lepa reč. Ja sam u pravu za sve što kažem, nisi pokazao neke aspekte našeg prijateljstva. Upoznali smo se u karantinu. Ja sam veličina za tebe. Meni ove pare ne znače. Dalila ti je rekla da ćeš završiti u zatvoru i još mnogo ružnih stvari, ti pokazuješ kakva si osoba - pričao je Mihić.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Kolega, kvalitet ni kvanititet - derala se Dalila.

- O Dalili mislim da si jako pogrešio, videćeš kroz vreme, zabiće ti nož u leđa, rekla ti je "ne trebaš mi više", a sad ti opet treba, a doći će vreme kada joj nećeš trebati opet. To je moje mišljenje, pogrešio si u odabiru sa njom - pričao je Stefan Mihić.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ti si za hospitalizaciju, direktno - ubacivala se Dalila.

- Sledeća stvar, Dalila Dragojević Mujić, slušaj me lažna devojko, imaš dvadeset osam godina, život ti nije mio, ja tebe ne vređam, možeš da pričao i da đuskaš - rekao je Mihić.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Smaraš, niko neće da te sluša, smaraš, dosadan si - vikala je Dalila.

- Ti si za zološki vrt devojko, jadni su ti fazoni ti si rijaliti igračkica - drao se Mihić.

UNIŠTIĆU JE, IMAM DOKAZE O NJOJ! MC Dado spreman za obračun s Dalilom, izneće sve što zna o njoj i njenim švalerima!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading