U STRAHU SU DA MAJA NE UBIJE NEKOGA! Zadrugarka pod budnim nadzorom čak i dok spava nakon što je izmasakrirala Filipa Cara!
Printscreen

Maja Marinković se zbog neuračunljivog ponašanja nalazi pod strogim nadzorom čak i dok spava!

Naime, starleta je u noći između subote i nedelje masakrirala Filipa Cara po licu i telu, a on je nju u samoodbrani pokušao da udavi.

Zbog brutalnih pretnji koje je uputila momku iz Crikvenice čelnici Pinka tražili su da Maja bude pod budnim okom zaposlenih i obezbeđenja.

Printscreen

 

Njeno ludilo je prešlo sve granice! Svakodnevno davi, grebe, grize i tuče Filipa i preti mu da će da ga ubije. On trpi koliko može, ali mu popuštaju kočnice, pa je krenuo da joj uzvraća. Zbog toga je produkcija rešila da nekoliko kamera prati samo Maju, čak i dok spava, kao i da obezbeđenje bude odmah ispred kapije u slučaju da moraju brzo da reaguju - otkriva izvor za pomenuti portal.

Poslednja u nizu frka između starlete i momka iz Crikvenice počela je kad je on bivšu ljubavnicu Dalilu Dragojević ponudio palačinkama.

Printscreen

 

To je Maju toliko iznerviralo da je skočila na njega i počela da urla.

Ubiću te! Platićeš mi za sve, ološu jedan! Naje*ao si! Ti ćeš od mene da praviš budalu i da pominješ Dalilu! Je*aću ti mater, stoko - vikala je Marinkovićeva dok ga je udarala, štipala, grebala, grizla po licu i šutirala. Car više nije mogao da podnese bol, pa joj je zapretio da se smiri.

- Celo telo mi je u ranama! Izmasakriran sam! Lice mi je naduveno od tvojih ugriza! Smiri se, sotono! U tebi je đavo - govorio je Filip, a zatim dodao da se kaje što je zbog Maje raskinuo s Dalilom:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

S njom mi je bilo bolje nego sa tobom! Plačem za Dalilom! Ti si mi kazna za sve što sam joj uradio - vikao je Filip Car.

Posle tih reči Marinkovićeva se iz sve snage zaletela na Cara i pokušala da ga ponovo ugrize, ali ju je on sprečio u tome i počeo da je hvata za gušu.

E, nećeš me više tući! Neka dođe obezbeđenje da je smiri - vikao je Filip, a Maja mu je u tom trenutku zadala udarac glavom u glavu.

Kada su ih cimeri napokon razdvojili, Maji je prišao i bivši dečko Marko Janjušević Janjuš, kog je takođe tukla u prošloj sezoni, i zamolio je da se smiri i legne da spava, ali je ona nastavila da prati Cara u stopu i svađa se s njim.

ISPLAKAO DUŠU ZBOG DALILE! Dejan doživeo emotivni slom, ne može više bez nje, Biljana se odmah oglasila i žestoko izvređala snajku!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading