IDE NA RENDGEN, DOBIO MOŽDANO OBOLJENJE OD STRESA?! Dragojević zbog Daliline prevare ima užasne glavobolje, plaše se za njegovo zdravlje!
Printscreen

Dejan Dragojević je zbog prevare koju mu je priredila bivša supruga, Dalila Dragojević, u poslednja dva meseca preživeo pravi horor.

Naime, on je u rijaliti šou program Zadruga ušao kao srećno oženjen čovek, da bi se samo par meseci nakon ulaska razveo od supruge sa kojom je proveo pet godina.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Njih dvoje su otkrili da su ovog leta išli na veštačku oplodnju, te da su radili na potomstvu i planirali budućnost, a njegov svet se srušio samo par meseci kasnije.

Dalila je odlučila da "pronađe svoju sreću", a to je očigledno podrazumevalo prevaru sa Filipom Carem. Na samo par metara od Dejana, "ljubav njegovog života" imala je se*sualne odnose sa njegovim rijaliti cimerom, a on je bio prisiljen da sve to gleda.

Printscreen

 

Na kraju, sve se odrazilo na njegovo zdravlje tako što je prvo izgubio 20 kilograma, zatim je osedeo, a sada se sumnja na to da je zadobio i neko moždano oboljenje.

Izvor za gorepomenuti list otkrio je detalje zdravstvenog stanja sa kojim se Dragojević trenutno bori:

- Dejan svako malo kuka da ga glava jezivo boli, pa se kljuka lekovima protiv bolova. Bukvalno ih uzima kao bombone. On je i ranije imao jezive glavobolje, pa se čak žalio i lekarima. Oni su ga molili da snimi glavu, međutim, Dejan nije hteo verujući da je sve posledica jače migrene. Međutim, sada je sve još tri puta gore jer ga je javna Dalilina prevara dokrajčila, te ga i rijalitiju mole da ode na rendgen ne bi li se utvrdilo da nema nešto, ne daj Bože, na mozgu. Jer i ako ima, bolje da se to otkrije na vreme - objašnjava izvor za gorepomenuti list.

Milioni Dejanovih fanova se nadaju da je ovo samo puko nagađanje, i da u pitanju nije ništa više od obične glavobolje, a šta je istina ostaje nam da vidimo u danima pred nama.

POTRESNE REČI GRUJINE ŽENE Nakon ponovnog zbližavanja sa Mimom oglasila se Nikolina supruga i otkrila šta je njen jedini fokus u ovom momentu!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bane

04.12.2021 22:47

Maa nije to , ono nego od srece dobro je sto je preziveo ja bi umro od radosti