MILJANA SE UPIŠALA U GAĆE! Kulićeva urinirala nasred dvorišta, isplivali skandalozni detalji jezivog nervnog sloma, javnost užasnuta!
Printscreen

Miljana Kulić pokušala je sinoć da digne ruku na sebe nakon što je saznala da se njen dečko Lazar Čolić Zola ljubio sa cimerkom Nevenom Savić, pa je samu sebe davila rukama. 

Zadrugari su prisustvovali jezivim scenama u trenucima kada je Miljana pokušavala da naudi sebi, a dok su joj cimeri držali ruke da se ne bi povredila, ona je mokrila u gaće, te je u jednom trenutku pala u nesvest. Nišlijka nije mogla da podnese to što je Zola našao drugu devojku, pa je otišla do vešeraja, gde je počela da rida kao malo dete, da peva tužne balade, a potom je ispuštala krike kao iz horor filma.

- Miljana, gledaju te otac i majka. Nemoj to da radiš! Ovo su jezive scene, tvoji sve gledaju kod kuće! Misli na njih ako nećeš na sebe - pričao je Janjuš dok se Miljana bacala po podu.

Ona je potom počeka da udara televizor u sobi za rehabilitaciju, a Miki Đuričić, Sandi kojić i Dejan Dragojević su uleteli u prostoriju. Đuričić je pokušavao da je smiri, ali bezuspešno. Zola je samo prošao pored sobe, video šta se dešava i okrenuo se i otišao. Dok je Miljana klela Zolu, zadrugari su se okupili oko nje da je teše, a potom su je otpratili do toaleta da se ponovo ne bi uneredila.

Podsetimo, Nevena i Zola su tokom izazovnog i prisnog igranja u kazinu izašli napolje da bi zapalili cigaretu, a onda je nastao potpuni lom jer su počeli da se ljube.

DALILA JE KOLATERALNA ŠTETA! Isplivao pakleni plan Maje i Cara koji su skovali pre njegovog ulaska u Zadrugu, sve se saznalo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading