STAVIO TAČKU NA ODNOS SA MIMOM Gruja otkrio da želi da ostane sam, pa progovorio o razvodu, sve šokirao svojom izjavom!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku emisije ''Pitanja novinara'' Darko Tanasijević sledeće pitanje postavio je Nikoli Grujić Gruji:

Ispričaj mi sve..Kako si došao do odluke da je stavljena tačka na sve - pitao je Darko.

- Pre par dana smo došli na tu temu da treba da se udaljimo, i danas smo došli do odluke da nećemo uopšte pričati - rekao je Gruja.

- Biće mi teško naravno, ali ću podržati njegovu odluku - rekla je Mima.

Šta je prelomilo da doneseš tu odluku - pitao je Darko.

STAVIO TAČKU NA ODNOS SA MIMOM Gruja otkrio da želi da ostane sam, pa progovorio o razvodu, sve šokirao svojom izjavom!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Dao bi još malo vremena svemu tome, da nisam video da kada imamo konflikt, ona gleda da me povredi, na način na koji zna da mi smeta. Reč je o flertovanju sa drugim momcima, koketiranju, osmesima...To traje već duže vreme, ali se ona izvini, pa ja pređem preko toga, ali kad to konstantno radiš, prevazilazi svaku meru. Mi napravimo jedan korak napred, pa dva nazad - rekao je Gruja.

Zbog čega si rekla Gruji da priča kako jeste, šta je to izbegao da kaže - pitao je Darko.

- Zamerio mi je to što sam pričala sinoć sa Mensurom i Milicom u toaletu, pa je izašao i rekao da nije hteo da me pusti iz vecea. Posle sam pričala sa Mihićem, što mu je Tara prenela, pa sam mu danas to i rekla. Danas sam isto Mihiću namignula, jer je to fora - rekla je Mima.

Zar ti kao muškarac, ne shvataš da su to neke ženske fore kad žele da naprave muškarca ljubomornim - pitao je Darko.

- To su klinačke fore, a i pritom ona to ne radi prvi put, nego 20-ti out. Ona ti prizna, kaže jesam to radila i to je to. Dosta puta sam je ja uhvatio, pa onda ona prizna...Nisi mi ništa rekla, to je laž - rekao je Gruja.

Intresuje me, šta misliš šta je u glavi tvoje supruge i kad je u pitanju vaš zajednički život...Druga stvar, ti meni kažeš da znaš da ona to tebi radi namerno i da te to povređuje, sada to kod kuće sluša tvoja supruga da te to povređuje, šta ti misliš, šta je njoj u glavi - pitao je Darko.

STAVIO TAČKU NA ODNOS SA MIMOM Gruja otkrio da želi da ostane sam, pa progovorio o razvodu, sve šokirao svojom izjavom!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Dobro pitanje...Ne mogu ja sada da razmišljam šta je njoj sada u glavi...Nisam rekao da sam se zaljubio u Mimu, ali je evidentno da nešto postoji. Mislim da je najpravednije da ja ostanem ovde sam, jer sam dovoljno povredio svoju suprugu - rekao je Gruja.

- Razvedi se, ja sam tu i volim pevače - našalila se Miljana.

Da li ti sada hoćeš da kažeš da stavljaš tačku na odnos sa suprugom - glasilo je pitanje.

- Pa ovde ne...Kad izađem iz Zadruge, rećiću da je vrlo moguće, ako ona to već do sada nije uradila. Mislim da sam je dovoljno povredio...Pričaćemo napolju, ali neću prenagliti. Ja sam totalno izgubio pojam o spoljašnjem životu, čim mene nije dotakla fotografija, znači da nemam kontakt sa time. Ovo je kao reinkarnacija, osećam se kao da je to moj stari život, a ovo nov. Ne mogu da kažem da mi se dopada novi život. Mima je bila moj izbor, nešto između ljubavi i pirajteljstva. Bio sam na ivici, ali sam se popeo na gore, a sada treba kroz trnovit puta da se vratim nazad, a da li želim, to je sada - rekao je Gruja.

BONUS VIDEO: 

NESIGURNA! Filip Car rekao Maji da želi da razgovara sa Dalilom, ona poludela!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading