NESIGURNA! Filip Car rekao Maji da želi da razgovara sa Dalilom, ona poludela!

Filip Car je nakon što je rekao svojoj devojci Maji Marinković da želi da ode da popriča sa svojom bivšom devojkom Dalilom dragojević, ušao je u sukob sa njom:

- Okej, razgovaraću posle emisije, pa će neke stvari biti jasnije ovde za crnim stolom, jer sam to trebao obaviti pre nego što smo ušli u ovo...Ti znaš šta sam ti ja pričao u izolacji - rekao je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne znam, ne verujem ti. Možda sam ja mnoge stvari uradila prebrzo, ali ti ne verujem, jer lažeš...Biću ja tu, šta si mislio da neću? Nemoj svoje neraščišćene odnose da peglaš preko mene. Što si ušao u odnos, ako si imao neraščišćene račune - rekla je Maja.

- Imam pravo da mi se o nečemu ne priča, ne davi me Majo...Ja sam te pitao nešto, na šta si mi ti odgovorila šta si mi odgovorila - rekao je Car.

- Trebala sam nešto drugačije. Nisam trebala da uđem u taj odnos, a ti nemaš raščišćeno sa odnosom pre ovog - rekla je Maja.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Raščistio sam sa emocijom. Pomirio sam se sa tobom, zato što su mi se emocije opet pojavile kad si ušla - rekao je Car.

- Jel treba ja da lečim tvoje bolesti - pitala je Maja.

- Ja tebi kažem da moram da idem da tražim razgovor, da bi meni bilo lakše, a ti ako imaš neki problem sa nekim ti slobodno pričaj. Evo, ti totalno radi šta želiš - rekao je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Pazi da ti samo ne presedne i ne izađe na nos. Ja uopšte ne znam šta ti tražiš u odnosu sa mnom. Nemoj da mi pričaš sada neke šlagere ovde - zapretila je Maja.

- Ja ne želim da pričam sa tobom, sada trenutno - rekao je Car.

BONUS VIDEO:

DEKI JE PROMENIO VERU, KLANJA PET PUTA Dalilina majka poručila Dragojevićima da im je sin sada musliman!

Komentari (0)

Loading