NISAM TRČALA NI ZA OVIM ISTETOVIRANIM, PA NEĆU NI ZA NJIM Dalila ne prestaje da priča o Dejanu i njegov oproštaj potajno priželjkuje!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević nakon susreta sa Dejanom Dragojevićem nastavila je da razgovara sa Saletom Luksom.

- On je želeo da ja patim, a on da prilazi. Kad je video da nema ništa, držao se čega ima - rekla je Dalila.

- Da - dodao je Luks.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Biću najgora jer sam spavala sa nekim u koga sam se zaljubila, a vi spavate ne znate sa kim i hoćete da pričate o moralu. Ja mogu i ja hoću i kruna. Rekla sam mu dok se bude bavio kalkulacijama neće dobro proći, on kaže da ga ne zanimam. Dobro, ja sam svoje rekla. On bi sad prešao kod mene u krevet, zagrlio me i oprostio sve. To je iskrenost, a kalkulacija je da se drži priče da je povređen i da ga ovo vodi do dobro pozicije u rijalitiju. Ja da se bavim kalkulacijama sedela bih u bademantilu, jer sam povređena. Molim? Nisi jedini na svetu. Volim što sam ovakva, ne bih se pormenila za 100 poštenih. Rekao je svoje, ne zanima te? Okej. Ja ni ovog što je istetoviran nisam trčala za njim, spakovala sam se i otišla. Kad pogrešim znam da se izvinim i tražim oprost, ako ga ne dobijem ja idem dalje - nastavila je ona.

BONUS VIDEO:

PO PRVI PUT OGLASILA SE DALILINA MAJKA! Emina javno zapretila Caru, iznela šokantne detalje o Biljani, pa objasila šta je pravi uzrok Dalilinog sramnog ponašanja!

Komentari (1)

Loading
Ruza

26.11.2021 22:06

Nebitna si.Poletela si previsoko i zato si pala nisko u provaliju.