RAZVOD JE PROSLAVILA U KREVETU SA CAREM Dejan nikad iskrenije o Dalili, pa otkrio da li postoji mogućnost da se pomire!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević nakon svoje bivše supruge Dalile bio je gost emisije Janjuša i Karića.

Dejan je ogolio dušu pred kamerama i istakao da mu je najbitnije da se psihički oporavi.

- Ja smatram da ona nije iskrena, ne guraj magare dok je u blatu, ali ne mogu da ostanem imun na komentare. Mesec dana je pričala sa mnom kroz izlaganje gde je mene u*rala. Filip sad nije muškarčina, a do juče je htela da ide sa njim u zatvor i nešto vanserijski. Njena je veća žal za Filipom - rekao je.

- Što govore da se mi pomirimo, sa moje strane ne da je nemoguće, nego nema 1 posto šanse. Ona se najviše kaje, na početku je pričala o meni, ali hoće jezik pravo, snimak se*sa, čula je za tatu, ne može da oprosti sebi što je prešla preko nekih reči. Svako ima pravo da priča kako hoće, mene to ne interesuje - govorio je on.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ona ne bi došla da priča da nije došlo do svega ovoga sa Filipom. Kako bi ona predstavila ovaj šlag? Tri puta je pravila scenu da se mi potučemo. Video sam ja po njegovom prilasku da je on raskrstio neke stvari. Ljubavni klip kad je bio, nije mogla da veruje da niko ne aplaudira i da ja kvarim njihovu sreću. Ja preko toga ne mogu da pređem. Mene kopka što ja ne mogu da kažem nešto što bi neko drugi rekao. Stvari se ne zaboravljalu, mesec dana indirektne torture, izlaganja. Ona je rekla da je razvod proslavila se*som i da bi otišla na još jednu turu i da je neiskreno, bolesno je. Htela je mene da pokopa - pričao je Dejan.

- Ona je rekla da je Filip voleo najviše na svetu i da je pružio ono što ja nisam, da je bila čaura. Svako izlaganje je kontradiktornost - rekao je Dejan.

- Da i i dalje misliš da sanjaš? - pitao je Karić.

- Sad ne, strefe me realne situacije. Podario sam njoj život, a onome ko me je rodio sam uništio. Apsurdno je kad vratim neka svoja izlaganja. Zamolio sam je da se ne ljubi i ne razvlači, naskala je na moje oči. Ispada da je on nju terao, ko je terao da naskače? Sigurno je bilo gore od ovoga što je sinoć pušteno. Sramota me je svega što se desilo - istakao je Dragojević.

BONUS VIDEO:

SADA BI DA VRATI VREME! Dalila progovorila o pokajanju, poslala jaku poruku Dejanu i otkrila da li će preći Caru preko svega

Komentari (0)

Loading