SRAM JE BILO, TREBA DA ME DRŽI KAO IKONU NA ZIDU! Oglasio se Ša nakon Tarinog nervnog sloma i otkrio šta se desilo njenom psu, Simova će tek poludeti!
Foto: Alo/ilustracija

Nervni slom Tare Simov nakon što je saznala da je kod Nenada njen pas i lomljenje ruke kao i razbijanje garderobera šokirali su javnost, a sada se nakon svega za Alo! oglasio i Ša koji je otkrio pravu istinu o psu i kako je zapravo dospeo kod njega.

Ispratio sam Tarino ponašanje, ono je nemoguće da se ne isprati. Sram je bilo. Ja njoj nisam oteo psa, napolju sam ja brinuo o tom psu i ona to dobro zna. Vodio sam kod veterinara, kupovao hranu, šetao... sve sam ja radio! Ona zbog nekog svog glupog inata nije želela psa da ostavi meni, već ga je ostavila nekom kretenu koji je psa odveo u odgajivačnicu. Kada sam to saznao, otišao sam po psa kojeg sam ja kupio i odveo ga kod sebe da bude u normalnim uslovima dok je ona u rijalitiju. Ne znam otkud ta averzija prema meni, treba da me drži kao ikonu na zidu i zahvaljuje mi se. Mogu joj reći jedno veliko sram je bilo - rekao je Ša za Alo! vidno razočaran u bivšu partnerku, sa kojom je, kako je i svima dobro poznato, prevario ženu u rijalitiju.

Podsetimo, Simova je vikala kako će ići u zatvor ako Ša viđa njenog psa više nego što treba dok je lomila, vikala i pretila da će poklati sve.

SLOMILA SEBI RUKU I UNIŠTILA IMANJE! Isplivao snimak jezivog nervnog sloma Tare Simov, uputila stravične pretnje nakon što je saznala ovo: Sve ću vas poklati!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading