DALILINA MAJKA UPALA U PRODUKCIJU! Nije mogla više da gleda ćerku kako pati, došlo i do fizičkog obračuna sa obezbeđenjem!
Foto: facebook, youtube

Drama u rijalitiju "Zadruga" oko ljubavnog trougla na relaciji Dalila Mujić - Filip Car - Dejan Dragojević nedavno je dobio i četvrti "krak" u vidu Maje Marinković.

Dalilina porodica je na stubu srama zbog njenog postupka prema, sada već bivšem, suprugu Dejanu, a njen otac se i javno oglasio osudivši ćerku i pružajući Dragojeviću otvorenu podršku.

Dalilina mama je davala oprečne izjave, a kako se navodi u jednom momentu je "pukla" i na svoj fejsbuk nalog napisala da je njena ćerka go**o ali da je njena.

Dalilina majka Emina, poznata je po aktivnom uključivanje u rijaliti "Parovi" gde je podržavala svoju ćerku i sukobljavala se sa svima koji joj se nađu na putu.

Finale pete sezone "Parova" nije moglo da prođe bez skandala, a jedan od aktera bila je upravo Dalilina mama, iako je njena ćerka odnela pobedu u toj sezoni rijalitija. 

Pamtimo njeno skandalozno uključenje pred kraj Parova, ali se tu nije zaustavila. Imala je i problem sa obezbeđenjem na samom finalu. 

Eminu su odvukli iz studija, ali, kada se malo smirila, ona se vratila i dočekala veliko slavlje. Kad je čula da je njena ćerka pobedila, Emininoj sreći nije bilo kraja. 

BOLI ME, ZNAČI MI! Dejan priznao da i dalje voli Dalilu, Dragojeviću je stalo do bivše supruge i posle svega, izgovorio ove reči i potpuno se slomio od tuge!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading