GLEDAJ MAJKU, BIRAJ ĆERKU Bivša zadrugarka žestoko izvređala Dalilinu majku, a evo šta kaže o Davidu!
Foto: Printscreen/instagram

Dejan Dragojević se juče razveo od sada već bivše supruge, Dalile Dragojević, koja je uplovila u vezu sa Filipom Carem i to na oči svog supruga.

Dejan ju je dugo branio od drugih ukućana i nije govorio ni jednu jedinu ružnu reč za nju, mežutim, Dragojevićka to nije znala da ceni, pa je svojim delima i rečima nastavila da ga ponižava.

Zadrugaru je svakim danom bilo sve gore i gore, a vremenom su počeo da isplivava sav "prljav veš" iz njihovog braka. Jedna od gorućih tema koja je započeta i pre njihovog učešća u Zadruzi 5 jeste Dejanov odnos sa bratom Davidom Dragojevićem i majkom Biljanom Dragojević sa kojima je godinama u lošim odnosima. Svi su pretpostavljali da je razlog porodičnog raskola upravo Dalila, što je on danas i priznao, a o čemu više možete pročitati OVDE.

Dalila je negodovala kada je čula da mu je David poslao stvari, kao i kada je saznala da je upravo Dejanov roženi brat taj koji je doneo papire za razvod, ali kakvi god njeni komentari bili, porodično pomirenje je na pomolu.

To je tema koju danima komentarišu Dejanovi rijaliti cimeri, ali i javnost i bivši zadrugari. Jedan od njih je Ermina Pašović, koja je dala svoj sud na ovu temu.

Ona se oglasila na svom Instagram profilu na kojem je okačila fotografiju Dejana i Marka Đedovića koji ga teši, a u opisu se obratila sledećim rečima:

GLEDAJ MAJKU, BIRAJ ĆERKU Bivša zadrugarka žestoko izvređala Dalilinu majku, a evo šta kaže o Davidu!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ljudi, ovo je nešto neverovatno! Od srca želim da se Dejan sastavi sa svojim bratom i sa svojom majkom. To je jedina pobeda koja je validna prema mom mišljenju. Ja Dejana nikada nisam gotivila, ali Davida volim kao da mi je najrođeniji. Poslednja dva dana vidim koliko je Dejan u suštini vezan za brata, samo to nikada nije smeo da pokaže zbog ove rospije! (Dalile) Davide, imaš ogromno srce. Uvek si bio uz njega i kad je on mislio da nisi. Znam i nikad neću zaboraviti tvoje reči posle Zadruge 3!

GLEDAJ MAJKU, BIRAJ ĆERKU Bivša zadrugarka žestoko izvređala Dalilinu majku, a evo šta kaže o Davidu!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Gledaj majku, biraj ćerku! Post na Fejsbuku od Daliline majke! Ja bih se sa mosta bacila da je ova sa mnom u krvnom srodstvu, a kamoli tek majka... Kuku, sad mi je jasno na koga je ludilo povukla!

Podsećamo, danas se oglasila Dalilina majka, koja je, bez obzira na sve što je njena ćerka priredila Dejanu, negodovala zbog razvoda, što nije pokušala ni da sakrije s obzirom na to da se oglasila na svom Fejsbuk profilu sa sledećim rečima:

Govnari, eto vam razvod. Neka crkne svako ko je učestvovao u ovome i svi njegovi. Dalila je govno, a vi svi koji ste još doprineli ovome crknite i vi i vaše porodice kompletno! Mamu ću vam ja j***t svima samo polako! Platiće g**na svi jednog dana! Osveta se hladna servira! Smrdljiva trojka uz Dejana dabogda svi plakali ovako za najmilijim od smrada Miće, Đedovića, Sandre i ostalih govana - poručila je Emina.

SVE SE TRESE U BELOJ KUĆI Tara žestoko isprozivala Dalilu: Ti si mnogo niže nego što sam ja ikada bila!

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading