ŠOK! DEJAN PRIZNAO DA JE DALILA KRIVA ZA SVAĐU S PORODICOM Miki i Dragojević uleteli u žestoku raspravu, Đuričić ga skroz raskrinkao!
Foto: Youtube/Printscreen

Nakon Dejana Dragojevića, u emisiju "Sprrrdnja" stigao je Miki Đuričić, koji je imao izlaganje upravo o ovom zadrugaru. U emisiju je u jednom trenutku upao Dejan.

ŠOK! DEJAN PRIZNAO DA JE DALILA KRIVA ZA SVAĐU S PORODICOM Miki i Dragojević uleteli u žestoku raspravu, Đuričić ga skroz raskrinkao!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Svi mi znamo da su Dalila i Car najgori, to nam je jasno. Meni je fascinatno sad ovo, Dejan je upravo priznao da ga Dalila nije ostavila, da se ne bi pomirio sa porodicom, da bi svima nama govorio to što je govorio. Ja bih voleo da je on ovo. Jer on je do skora branio Dalilu svim silama. Što ovi sad njegovi tešitelji nisu odveli Dalilu sa strane ili Cara da im kažu da to ne radi. Mene je iznervirala Sandra juče kad je rekčla: "Grujo, razmišljaš li šta ti žena radi?". Malo mi se s*re od svega. On nam se izvinio jer ga je Dalila ostavila. On mi se ovakav sviđa, ali kako da mu verujem da je takav? Ti si tu Dalilu branio - krenuo je da priča Miki, a Dejan je upao u radio:

- Evo, slušaj sad situaciju, treba da uđemo u rijaliti, čuli smo da ulazi Pele, ona kreće da plače. Ja ga nisam napadao dok nije ona - poručio je Dejan.

- Tebe je ostavila žena koju si voleo naopako. Sad odjednom si sve preokrenuo, kako da ti verujem. Čekaj, ti si onda izgubio sebe u tom braku - nastavio je Miki.

- Mensur je krenuo da gubi sebe postepeno, Car sebe. Ja sam sam sebe sputavao, da bi to bilo kako treba... - odgovorio je Dragojević.

ŠOK! DEJAN PRIZNAO DA JE DALILA KRIVA ZA SVAĐU S PORODICOM Miki i Dragojević uleteli u žestoku raspravu, Đuričić ga skroz raskrinkao!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Slušaj, oni tužni pogledi zadrugara ti ne trebaju, to mi toliko ne treba. Šta ti se sve dešavalo, ti si to branio - govorio je Đuričić,.

- Ja sam bio takav sve dok se nije desio s*ks - rekao je Dejan.

- Čoveče, žena ti je tražila pauzu u braku, da li ti je to normalno? Imao si toliko opravdanja, da ja mogu da pomislim da ti naš zaj*bavaš - pričao je Miki.

- Kako si ti reagovao kad je krenula emisija? Prvo kad je krenula emisija, bio si nervozan, pričao da treba žrtva, pa si posle promenio. I ti imaš taj lični moment - govorio je Dragojević.

- Ti sad kažeš da si napušavao zbog Dalile ljude - pričao je Đurićić.

- Pa svi to radimo zbog devojaka, sad i Car. Zašto ti sad tražiš toliko od Dejana ovo? - istakao je Karić.

- Ja sam isto rijaliti učesnik, imam pravo da vidim šta je on. Da vidim da li ga je Dalila napravila loša ili je bio loš... Njemu se sve lepo desilo od kad ga je žena ostavila, nije za žaljenje. Ispadne da si sve što si loše radio da je Dalila kriva - govorio je Miki.

- Miki hoće da kaže kad ti iz čista mira kreneš - ubacio se Janjuš.

POLUDEO I NAPRAVIO HAOS Car urlao na Karića i Janjuša zato što su Dejana pozvali u emisiju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Simo

19.11.2021 20:52

Miki ne balavi.To što ti je Car drugar to ne znači da treba da pametuješ Dejanu. Istresaj se na onoj ku.avi. Sjaši sa Dekija .On jejedan jod najboljim mladića u Zadruzi.Puna podrška za Dejana.