UZ DEJANA JE DA BI SE PRALA ZBOG TARE I ŠA! Miki potpuno podivljao, pa opleo po Sandri Rešić, nije birao reči za ovu zadrugarku!
Printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car su se rano jutros vratili do hotela, kako bi malo odmorili, a u jednom trenutku je došao i Miki Đuričić, koji je opleo po Dejanu Dragojeviću i zadrugarkama koje ga brane.

- Dejan je postao drug sa svima nama, da ste ostali zajedno, većinu žena bi nazivao k*rvama, narkomankama. Postao im je dobar silikom prilika, jer je u narodu sad žrtva. Ne, to je isti onaj Dejan koji vas je nazivao k*rvama - rekao je Miki.

Printscreen

 

- Ja sam rekao da bi im ostao noćna mora - dodao je Car.

- On i dalje sve to isto misli - istakla je Dalila.

- A u aprilu, kad ga svi budu napadali, ja ću ga braniti. Neću sad, iako mi je žao čoveka. Nekako, imam osećaj kroz ove rijalitije, kad god je neko bio tako jadan, nije bio toliko. Nema ovde nevinih - pričao je Miki.

- Samo ne treba ovde da ga ona napada - dodao je Car.

Printscreen

 

- Ja sam od starta bio protiv vaše veze, a oni su ćutali, kako biste se vi smuvali, da vi vas napadali. Ko vas tešI? Najveći napadači vaše veze. Kao moralne gromade.... E, to mene j*be... Najlakše je moralisati. Vidi, da si beozbrazna, bezobrazna si kao kera. Ali jedva su čekali da se vas dvoje smuvate. I sad ustaje kao Rešićka: "Grujo, zamisli kako je tvojoj ženi" - govorio je Đuričić.

- Kažu da je Dejan dao 100 dinara njoj i Mimi kad su se poljubili - istakla je Dalila.

- Došao da im čestita - dodao je Car.

- Vidi, Sandru što ne volim... - pričao je Miki.

- A prošle godine jedva čekala da se Tara i Ša smuvaju. Ona sad pere sebe za prošlu sezonu. Uz Dejana je da se pere za prošlu godinu, jer je prošle godine katastrofu napravila - pričao je Filip.

ŽESTOKI SE*S DALILE I CARA! Zadrugarka nikad brutalnijom akcijom proslavila razvod, sve se treslo!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading