SKANDAL! DALILI JE BILA NAMEŠTENA POBEDA?! Isplivao dokaz, njene reči svi i dalje pamte!
Foto: Printscreen/instagram

Poslednjih par meseci Dalila Dragojević je u centru skandala sa Dejanom Dragojevićem i Filipom Carem zbog ljubavnog trougla koji je na kraju razorio brak.

Dragojevići su danas potpisali razvod, a priče o Dalilinom razvratnom životu i "staroj Dalili" na koju je ona veoma ponosna svakodnevno se pojavljuju u medijima.

Vesna Rivas, njena bivša rijaliti cimerka, poznata je kao neko ko se ne plaši da iznese svoje mišljenje, pa makar se suprotstavila celom svetu. Pritom, Vesna je veoma vešta pri predviđanju budućnosti, a mnogo puta su se njene reči pokazale kao istinite. Tako je bilo i ovaj put.

Vesna je progovorila o Dragojevićkinom učešću u "Parovima", iznela svoje mišljenje, i potkrepila ga dokazima da Dalila nije pravi pobednik:

SKANDAL! DALILI JE BILA NAMEŠTENA POBEDA?! Isplivao dokaz, njene reči svi i dalje pamte!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Džaba si tri meseca brisala Daliline snimke sa sajta "Parova", brisala skrivene parove, brisala skrivene tragove puta do pobede, džaba nas gazila... Lepo sam ti govorila da og g*vna se pita ne pravi, a karma je jedina pravedna i stigne u 5 godina - napisala je Vesna Rivas na svom profilu.

BRAK S NJOM JE BIO ROBIJA! Dejan konačno otkrio detalje iz odnosa sa Dalilom, evo kako se sve vreme osećao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading