BOG OTAC, IKONA, SISTEM! Marko Osmakčić veliča Staniju, pa otkrio čime ga je osvojila, što ni jedna druga nema!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U rane jutarnje časove Marko Osmakčić i Lazar Čolić, osamili su se u dvorištu i porazgovarali o ljudima i međuljudskim odnosima. Nezaobilazna tema Marku je bila Stanija, koja mu očigledno nedostaje.

- A Stanija, Bog otac! Sad ćeš reći druže ona je samo žena, ali za mene... ja sam sa 14 godina u Švici znao ko je Stanija, a ne za Lepog Miću, ili Mikija Đuričića. Za Miljanu se brzo pročulo, zato što se malo sprdala malo bila maskota, ubode četiri pametne, po tom imidžu tuče najbolje. Ali sa 14 sam znao ko je Stanija, u Švici druže, dok sam igrao svoje turnire, možeš reći ona je obični rijaliti igrač - govorio je Marko.

BOG OTAC, IKONA, SISTEM! Marko Osmakčić veliča Staniju, pa otkrio čime ga je osvojila, što ni jedna druga nema!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nemam ni ja loše mišljenje o njoj - rekao je Zola.

- Bog otac, ikona i sistem. Može neko reći šta god jer ne znaju šta će sa svojom ljubomorom i sujetom. Ona je ušla u ovu kuću iako je deset puta Stanija, ulazi i šta ti je veličina, svima pruža ruku svima! A ovi matorci, ni ćao! Ako sam ja nova garda, šta me treba popi*ati! Tako fina i skromna a svima se lepo javi, na kraju krajeva vaspitanje. Imam neko šesto čulo, sve osetim, možda ne mogu opisati ali te osetim, kao životinja - nastavio je Osmakčić.

BONUS VIDEO:

ZASLUŽILA SAM SVE! Dalila slomljena nakon svega, priznala svoju grešku!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading