ZASLUŽILA SAM SVE! Dalila slomljena nakon svega, priznala svoju grešku!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

- Kažeš boli me Dejan, boli jer znam koliko sam uložila u odnos. Boli me muškarac koji pokušava da me povredi na bilo koji način, pogotovo da mi uništava vezu. Što nije rekao da je žena bila savšena i da će sa tobom biti, a ne da kaže da sam laka. Treba da kaže da sam bila idealna, a ne laka - govorila je Dalila.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Samo lezi spavaj, ako ti je lakše lećiću u sobu - dodao je Car.

- Ne zanima me - odbrusila je Dalila.

- Napravio sam i šta sam hteo i šta nisam, da bih povredio tebe i sebe. Tebe sam povredio, sebi nisam olakšao. Ljudi ovde samo mogu da nas ponižavaju - govorio je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Dovoljno sam ponižena od čoveka koga volim, zašto ne bih i od ovih ljudi? Zaslužila sam sve. Mene ku*vetine napdaju, je l' sam to zaslužila? - pričala je Dragojevićka.

Miljana Kulić izašla je ispred Bele kuće i priključila se razgvooru.

- Samo ću reći jedno, uradili ste šta ste uradili... Ona se po*rala po sebi i svom braku, ušli ste u vezu, a inat nikom dobro nije doneo. Ja znam da ti tako ne misliš - rekla je Miljana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Meni je to prva veza, prva žena prava. Znam da nije normalna trenutno, jer situacija nije normalna. Poludeo sam - dodao je Car.

- Nije dobro, vidiš da kaže da će da tuži Dejana, a ona njega maltretira ceo dan - dodala je Miljana.

- Ne treba pričati o tome, zgrešila ona, zgrešio ja - rekao je Filip.

BONUS VIDEO:

TI BI BIO JOŠ GORI KADA BIH TI OPROSTILA! Dalila potpuno slomljena, briznula u plač i pokušava da nađe opravdanje za Cara!

Komentari (0)

Loading