MAJA POTVRDILA TAČAN DATUM ULASKA U ZADRUGU! Marinkovićeva ne može više da gleda haos Filipa i Dalile, spremite se za karambol u rijalitiju!
Foto: Printscreen/instagram

Kako je Alo! prvi pisao pre nekoliko dana, starleta i rijaliti učesnica Maja Marinković ekskluzivno za Rijaliti plus potvrdila je da je spakovala kofere te da je spremna da se obračuna sa svima u Zadruzi 5, a sada je obelodanila i na svom Instagramu kada će se to dogoditi.

Naime, Marinkovićeva je podelila stori sa jedne njene fan stranice na kom stoji da je ulazak starlete najavljen ovog vikenda i to u subotu pre emisije "Pitanja novinara", a budući da je to objavila na svom Instagramu verujemo da je informacija proverena.

MAJA POTVRDILA TAČAN DATUM ULASKA U ZADRUGU! Marinkovićeva ne može više da gleda haos Filipa i Dalile, spremite se za karambol u rijalitiju!

Printscreen

 

Maja je u više navrata istakla da ne može da gleda haos Dalile i Cara koji je starletu prevario u rijalitiju, tako da verujemo da sprema pravi spektakl.

Podsetimo, Marinkovićeva je iskoristila vreme van rijalitija i za estetske korekcije, pa je tako nedavno povećala grudi i iskosila oči. Pored toga, nadogradila je ponovo kosu, pa je svoj izgled dovela do perfekcije.

PREBIĆE JE CAR OPET, ONA JE MOJA SRAMOTA! Dalilin otac potpuno slomljen nakon zadrugarkinih intimnih odnosa u rijalitiju i užasnog ponašanja!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading