NAKON ŠTO JE PREBILA MUŽA I LJUBAVNIKA! Dalila postigla dogovor sa produkcijom, dobila ovu svotu novca za ostanak u rijalitiju, sve se saznalo!?
Printscreen

Taman kada smo pomislili da odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara ne može da bude gori, oni su dokazali suprotno! Ljubavnici su se ponovo žestoko posvađali, a starleta je zbog njegovih uvreda doživela nervni slom, pa je demolirala ceo hotel. Naposletku joj je i pozlilo, zbog čega je odvedena u tajne prostorije, gde je urlala i molila da je puste napolje. Dalila je dobila lek za smirenje, a iz produkcije su joj obećali nagradu od deset hiljada evra ukoliko ostane u rijalitiju, na šta je pristala, saznaje pomenuti portal.

Očigledno je da svi Dalilini muškarci znaju koja joj je slaba tačka, pa umeju lako da je isprovociraju. Nakon što je njen muž Dejan pre tri dana rekao da je "laka žena", zbog čega je dobio žestoke batine, slično je postupio i Car. Samo mnogo brutalnije.

Započeli su žestoku svađu, a Filip je dobio i batine kada je uputio najstrašnije uvrede Dalili. Psvke i reči koje je izgovorio su šokirale sve gledaoce.

Očigledno je da je Car uspeo u svojoj nameri, jer je Dalila doživela nervno rastrojstvo i pozlilo joj je. Kako saznaje pomenuti portal od izvora iz produkcije, zaposleni su brzo reagovali i odveli Dragojevićku u tajne prostorije koje se ne snimaju, gde joj je ukazana pomoć.

Dalila je tamo počela da divlja i da urla, moleći da je puste napolje po bilo koju cenu. Iako su ljudi iz produkcije pokušali da je smire i ubede da ostane, nije im uspevalo, pa je nastavila da traži da je puste. Tada su joj dali lek za smirenje i pustili je da dođe sebi.

Potom su joj, kaže sagovornik, objasnili da se cela priča u rijalitiju vrti oko nje, a zbog svega što je do sada uradila navodno su je nagradili sa deset hiljada evra. Tek tada se zaista smirila, prihvatila nagodbu i odlučila da se vrati u šou. Da se definitivno sabrala govore i prizori nekoliko sati posle haosa, kada je legla u krevet pored Cara. On je počeo da je grli i ljubi, ali ona je i dale glumila da je ljuta, pa nije reagovala na njegove izlive nežnosti.

PAPIRI ZA RAZVOD SE OČEKUJU VEOMA USKORO! Otkriveno šta će sve pored kuće dobiti Dejan nakon rastanka i Daliline javne preljube!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Raso

19.11.2021 13:11

Mitrovicu spusti dole Milicu nek je Car puni pa onda komentarisi. Vucicu jel ti vidis de Mitrovic usmerava nasu decu.Kriminal nemoral prostitucija zaradjuje pare na osnovu naroda glasaj te glasaj te.Uzas uzas.Vucicu naredi da se ugasi ta skrnavstina de nam odose deca.Alo Srbijo