RAZBIĆU TI GLAVU KAMENOM, UBIĆU TE! Miljana Kulić uputila Zoli stravične pretnje smrću, javnost traži momentalnu diskvalifikaciju!
Printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola danima se svađaju, a mnogi tvrde da je razlog njihove svađe isti i kao prethodnih sezona - Miljana želi Zolin honorar, a Zola ne želi da je trpi.

Oni su nastavili svoju raspravu, a u sve su upleli i Mariju Kulić, Miljaninu majku.

- Jeste, majka mi je monstrum, eto kako ti to predstavljaš. Marija je veštica, rekla je "Ni slučajno". Dokle ćeš je praviti takvom? - vikala je Miljana.

Printscreen

 

- Mislio sam da ti je ona možda rekla, zato što je rekla i meni za rođendan. Neka pošalje nešto skromno, da ispoštuje - govorio joj Zola.

- Je*em te u usta bezobrazna, prekini da predstavljaš Mariju vešticom. Nikada me nije ni ubeđivala za tvoje honorare. Marija te više ne spominje. Sad ti kažem, uzeću ti sve. Uhvatiću te Lazare, ubiću te, glavu ću kamenom da ti razbijem, nemoj da me provociraš, ti meni kažeš da ćeš mi uzeti sve. Je*ali te Marija i Siniša - besnela je Miljana.

BAVI SE CRNOM MAGIJOM, ČOVEK JOJ SREDIO DEJANA Vendi otkrila informacije koje ima o Dalili, pa se dotakla i estrade: Svi su u tome!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lela

17.11.2021 16:57

Zasto stite tu bolesnu osobu,dok svarno nekoga ne ubije,diskvalifikovati,kakav primer da omladoni.