BAVI SE CRNOM MAGIJOM, ČOVEK JOJ SREDIO DEJANA Vendi otkrila informacije koje ima o Dalili, pa se dotakla i estrade: Svi su u tome!
E-stock

I sama je bivša učesnica rijalitija, a evo kako komentariše dešavanja u Zadruzi.

Pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica Vesna Vukelić Vendi tvrdi da se većina estrade bavi crnom magijom, što kaže i za Dalilu Dragojević.

- Vidite, na estradi se magijom bave oduvek. Samo onaj ko je propao nije se bavio magijom. Retki su oni koji na estradi rade za Boga, u korist Boga, možda njih dvoje, troje - rekla je Vendi.

BAVI SE CRNOM MAGIJOM, ČOVEK JOJ SREDIO DEJANA Vendi otkrila informacije koje ima o Dalili, pa se dotakla i estrade: Svi su u tome!

Printscreen

 

Potom je prokomentarisala ljubavnu priču iz Zadruge i trougao koji čine Dalila, Dejan i Filip Car. Javnost osuđuje Dalilu, a Vendi nema lepe reči ni za Dejana.

- Bila sam u šoku kako je lisica Dalila uspela u prvom rijalitiju gde je bila, da se preko noći odljubi od Davida, a zaljubi u Dejana. Dejan to nije želeo da vidi, on voli da se voli mržnjom. On ima debeli problem iznutra, inače ne bi mogao da se zaljubi u tako kvarnu osobu. Znači da je i on suštinski kvaran - rekla je, pa se vratila crnoj magiji.

- Priča se da je Dalila obilazila hodže, pričao mi je jedan čovek tokom našeg zajedničkog gostovanja na jednoj televiziji, da je išla iza Tuzle negde i da joj je čovek sredio za Dejana, kao i pre za neke druge muškarce. Ona je tragikomična ličnost, koja nema trunke ljubavi u sebi. Ona živi od toga da drugima uzima energiju - izjavila je Vendi u emisiji "Grand magazin".

DOŽIVEO PRAVO IZNENAĐENJE! Elena Kitić čestitala Franu rođendan i poslala poklon, a evo kako je on reagovao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading