DALILA JE KRIŠOM STAVILA SPIRALU DA NE MOŽE DA ZATRUDNI?! Bivša drugarica otkrila da Dragojevićka nikada nije ni htela dete sa Dejanom!
Foto: Youtube/Printscreen

Nekadašnja zadrugarka i drugarica Filipa Cara, Ermina Pašović, koristi svaku priliku da ocrni Dalilu Dragojević, i opšte ne krije da je ne voli. 

Ona redovno na Instagramu i Jutjubu komentariše aktuelni trojac iz Zadruge, a poslednje čega se dotakla je tema bebe, koju su Dejan i Dalila, kako kažu, godinama pokušavali da dobiju.

DALILA JE KRIŠOM STAVILA SPIRALU DA NE MOŽE DA ZATRUDNI?! Bivša drugarica otkrila da Dragojevićka nikada nije ni htela dete sa Dejanom!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

Naime, Ermina smatra da Dalila nema problem da ide toliko daleko, te da je zarad što boljeg plasmana u rijalitiju spremna da laže čak i za trudnoću! Kako je Pašovićeva istakla, Dalila je stavila spiralu kako bi sprečila svaku mogućnost da zatrudni sa Dejanom, a sebe u javnosti predstavila kao žrtvu. 

Ona je o ovome govorila u kameru, i naglasila da se od Dragojevićke očekuje baš sve. Podsećamo, nedavno je i Vesna Rivas otkrila da je razgovarala sa medicinskom sestrom, koja joj je, navodno otkrila detalje Dalilinog abortusa.

ABRAKADABRA! Rialda angažovala tim koji je radio pesmu za Evroviziju i spremila hit!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lida

20.11.2021 01:35

Erminaaaaa,da li si svjesna koje nebuloze ti izjavljujes zeno draga??? Pa ti mislis da bi zena zdrava i prava sa spiralom isla na umjetno oplodnju?!! Hahahah...koliko si glupa,nisi ni svjesna koje lazi izgovaras,samo da bi tvoje izjave bile u nekim portalima!Brini se ti o svojoj spirali,gdje imas vezu tajnu sa ozenjenim covjekom,a krijes od svog oca i bivseg muza,koji bi te razapeli da te uhvate ..Brini se o sebi o Erminaaaaaa Ovoliku kolicinu gluposti odavno nisam procitala hahahhahah...Ermina,poklopi se po usima i suti radije..Nije ni cudo sto nitko nece sa tobom da se druzi ..ti lazes cim zines,a izmisljas takve stvari da se covjek moze samo nasmijati hahahahahah...koja glupaca!