MORAŠ DA OPROSTIŠ DAVIDU I BILJANI! Đedović dao savete Dejanu, Dalilu osudili zbog napada na Dragojeviće
Foto: Youtube/Printscreen

Lepi Mića je došao do Dejana Dragojevića i Marka Đedovića i komentarisao današnji haos na raspodeli budžeta, a Đedović mu je istakao da i dalje podržava vezu Dalile i Cara, jer ne podržava da se brak zasniva na lažnoj sreći i ljubavi. Potom je Mića posavetovao Dejana da se preseli u Beograd.

- Pređi da živiš ovde, nađi stan - rekao je Mića.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Staviću ga ja na terasu. Vodiću te ispred zgrade. Samo ne smeš da se zaljubiš, jer kad se zaljubiš, to nije dobro - dodao je Đedović.

Đedović je potom osudio Dalilu zbog napada na Dragojeviće.

- Kao Gorana gotivi, a priča ono za Biljanu. Kako će Goran to da gleda što ona priča ono za majku njegovih sinova - pričao je Đedović.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Čemu potreba da pominje nekog spolja? Ja sam samo rekao da mi je drago što su mi stigle stvari, ostalo nije rešeno - rekao je Dejan.

- Meni se sve tako stegne, nije mi dobro. Kad pomislim da ću nekad žaliti što sa mojima nisam proveo toliko vremena jer sam u rijalitiju. Ja mojima dajem sve pare, kažem da idu da srede stan... Kome da dam nego svojima? Ja zaradim toliko da sam ne mogu da potrošim. Idem na more, povedem još dvoje ljudi, moju Jovanu. Što se tiče porodice, koga boli k*rac ko je u pravu? Imao sam jedan natpis na Fejsu ja pre: "Ne budi u pravu, budi srećan" - dodao je Marko.

BRUKA I SRAMOTA! Mina Vrbaški prevarila ženu za pet hiljada dinara, starleta uradila ovo, a onda se više nikada nije javila!

 

Komentari (0)

Loading