SVE ISPLIVALO U JAVNOST! Mina Vrbaški prevarila ženu za nekoliko hiljada dinara, ona se oglasila i otkrila detalje skandaloznog starletinog ponašanja!
Foto: Youtube/Printscreen

Mina Vrbaški se na društvenim mrežama hvali luksuznim stilom života, skupim krpicama i tašnama, izlascima u otmenim restoranima, putovanjima, a nedavno je snimila i pesmu i spot.

Ipak, kada nešto treba da se plati, rijaliti učesnica jednostavno nestane! Ona je optužena da je navodno prevarila jednu ženu koja prodaje personalizovane ramove, te da je poručila robu od nje i navodno joj ostala dužna pet hiljada dinara!

Iako se silno trudi da se u javnosti predstavi kao dobra i velikodušna devojka, Mina je nedavno pokazala svoje pravo lice! Naime, ona je putem Instagrama stupila u kontakt sa ženom po imenu Marina, a koja pravi personalizovane dekoracije na staklu i ramovima, sa željom da iznenadi i obraduje svog dečka, izvesnog Luku.

Ramovi koje je Mina osmislila sa pomenutom ženom na sebi imaju slova M i L, a sve to je koštalo nešto više od pet hiljada dinara. Naivna dekoraterka je poslala starleti proizvode, rekavši joj da ne žuri i da joj novac uplati u narednih nedelju dana, a ona je sve vreme obećavala da će to i uraditi.

Međutim, ubrzo nakon što je predala partneru poklon, usledio je raskid, o čemu je Vrbaški i javno pričala.

Ipak, u tom trenutku ona navodno još uvek nije izmirila svoj dug i ignorisala molbe pomenute Marine koja ju je molila da uplati novac, da je ona mali proizvođač i da od svog rada živi.

Kada je shvatila da je izvisila, dekoraterka je na Instagramu objavila sve prepiske sa Minom. U prvoj poruci starleta je obećavala da će da uplati novac, ali da je gužva u banci, na šta joj je žena poručila da uplatu može da obavi i u menjačnici. Potom se vadila kako ima neki problem, te da nije uspela tog dana da joj pošalje novac, a Marina joj je verovala, misleći kako je ona poznata ličnost, te da nema nameru da je zavrne.

Posle toga se Vrbaški više nije javljala ovoj ženi, ignorisala je njene poruke i odbijala joj pozive. U očajanju, dekoraterka je navodno kontaktirala i njenog bivšeg dečka, koji je rekao da je poklon bacio u smeće.

- Ja sam taj poklon bacio u kantu. Iskreno. A ako vam je ona naručila, nju tražite. Nemam veze sa tom devojkom - napisao je Luka Marini, što je takođe objavila.

VOLIŠ KADA TE NAZIVAJU KU*VOM, SNIMAŠ PO*NIĆE U HOTELU! Dejan sasuo Dalili sve u lice i ponizio je pred milionima, ona mu besna spomenula majku!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading