ŠUTIRA JE U STOMAK DOK JE NA PODU! Pojavio se snimak brutalnosti Tare Simov dok bije Miljanu Kulić koja vrišti i jeca, javnost zgrožena traži hitne kazne!
Foto: Alo/ilustracija

Brutalna tuča Tare Simov i Miljane Kulić tokom sinoćnje Zadrugovizije bacila je u senku takmičenje i šokirala gledaoce brutalnošću dveju zadrugarki.

Naime, snimak kako Tara dok ustaje brutalno šutira Miljanu u noge i stomak dok je ona na podu izazvao je dodatni bes javnosti koja nema milosti prema Simovoj.

One su se sukobile u bekstejdžu gde se i desio pomenuti incident, a potom su svoj okršaj nastavile i u spavaćoj sobi gde je Miljana prva počela da provocira i da poliva Taru, a mlada zadrugarka je u jednom trenutku krenula na Miljanu da je ponovo šutira u stomak i baca na pod.

Gledaoci koji su pratili Zadrugu traže hitne kazne za Miljanu i za Taru Simov i ističu da ovo ne sme da se dešava i da se prikazuje na televiziji, a komentari na račun Simove su brutalni jer ono nije prvi put da ispoljava brutalnu agresiju prema ukućanima usled nervnog rastrojstva i haosa.

Nama ostaje samo da vidimo šta će se dalje dešavati tokom jutra i da li će produkcija doneti neku odluku po pitanju sinoćnjih incidenata.

ZALETELA SE I NOKAUTIRALA KULIĆEVU! Nova jeziva tuča Tare i Miljane, zadrugarka nije mogla da ustane sa poda zbog užasnih povreda!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Vaki

14.11.2021 11:17

Ljudi daj dozovite se pameti dok zovete gledate dajete im na znacaju da sa se resimo ovoga deca nam nam se poiistovecuju sa ovim nebitnim ljudima dokle vise

Vaki

14.11.2021 11:19

Pretvorili smo se u turske serije i zadruge babe i dede nemajy vremena vise za unucice zbog gluposti gde je tu vrednost porodice

Miro

14.11.2021 11:45

Sto brsnite blentavu miljanu, pa svi smo videli da je miljana pocela ovi novinari prave narod budale samo vi podravajte miljanu kao i pink katastrofa.

Cacanin

14.11.2021 12:35

U čemu je ovde fora da se brani osvedočeno agresivna i poremećena Miljana Kulic zvana nilski konj???

Ђура

14.11.2021 13:35

Микси краљица ријалитија . Кишна глиста аут !