ZALETELA SE I NOKAUTIRALA KULIĆEVU! Nova jeziva tuča Tare i Miljane, zadrugarka nije mogla da ustane sa poda zbog užasnih povreda! (VIDEO)
Printscreen

Nakon što su se već jednom u toku večeri žestoko pobile, sukob Miljane Kulić i Tare Simov je obnovljen, te je Kulićeva izvukla deblji kraj.

Naime, nakon što je uz pratnju obezbeđenja otišla u spavaću sobu, Miljana je pratila, pa je Tara doživela nervno rastrojstvo zbog njenog prisustva.

Molila je Sandru Rešić da je sklone odatle, što je Kulićeva odbijala. Ana Spasojević je u par navrata opominjala Taru da ne sluša Miljanine provokacije, pa je upozorila i Miljanu.

Miljana je isprovocirala Taru, a onda se Simova zaletela kao furija na nju i udarila je nekoliko puta, a Kulićeva je ostala da leži na podu jer nije mogla da ustane od povreda neko vreme.

Podsetimo, prema rečima zadrugara, Tara Simov mešala je alkohol i pivo, a sudeći po ponašanju i Miljana takođe.

JEZIVA TUČA MILJANE I TARE NA POČETKU ZADRUGOVIZIJE! Tara ostala bez kose, intervenisala produkcija!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Lana

15.11.2021 07:02

ruke joj se pozlatile! jos da je mogla onu frfljavu jezicinu da joj iscupa,pa da je Bog vidi! 🤣🤣💪 koliko je puta je Zola i mnogi drugi da ih nenabrajam izvukli deblji kraj od ove poremecene,neka vidi kako boli!

Goran

16.11.2021 03:51

Trebala je miksi da joj pocupa sa obe ruke da bude veca rupa! Ona ulicarka bolje i nije zasluzila, nek vidi kako je ona drugima radila, prvoj maji pa nadalje...