BAKA VIKI MITROVIĆ ZGROŽENA MARKOM Nakon što joj je Osmakčić naredio da "ubije dete", oglasila se Regina: Nije ni bio za nju!
Printscreen

Viktorija Viki Mitrović je danas izrazila sumnju u to da je ostala trudna sa Markom Osmakčićem, nakon što su imali nezaštićene odnose. Ovo dvoje zadrugara ušli su u sukob, a Viki su pogodile strašne reči koje joj je Marko izgovorio, a zbog kojih je naišao na osudu pojedinih zadrugara. Marka je osudio i njegov rođeni brat Mario, a ekipa gorepomenutog portala stupila je u kontakt i sa Vikinom bakom Reginom.

Viki i Marko nisu još uvek sigurni da li je ona trudna, a ukoliko je to istina, Osmakčić je istakao da ne želi da se to dete rodi. Potresena Regina smatra da Viki treba da donese sama ovu odluku.

- Šta da kažem, ona najbolje zna. Neka sama reši taj problem. Zna šta smo joj pričali pre ulaska. Ne mogu ništa da kažem. Što se Marka tiče, on nije ni bio za nju. Nije kriva samo ona, kriv je i on. Trebalo je da paze. Nemamo komentara... - započela je Regina.

Nekoliko zadrugarki je zauzelo Vikinu stranu, među kojima su najglasnije bile Sandra Rešić i Tara Simov, koje su osudile Osmakčića. 

- Drago mi je što ima podršku. Ona je bila najbolja dok je bila sama, sa njime ništa. Gledali smo danas, nije nam svejedno. Zna šta smo pričali kad je ulazali, na njoj je da odluči - zaključila je Regina.

NISAM SPREMAN DA POSTANEM STRIC! Oglasio se Markov brat, pa prokomentarisao Viktorijinu trudnoću

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading